Continutul Principal

Comunicat de presă

Data: 28 mai 2019

Ca fost deputat ALDE, nu încetează să mă uimească nici astăzi lipsa de atitudine politică demnă a domnului Tăriceanu. Un om care a dus în zid o întreagă formațiune politică, parte a coaliției de guvernare, cu o pretinsă ideologie liberală. Din păcate, în urma votului de duminică, ALDE este astăzi istorie.

Ca în orice partid, există oameni de calitate morală și profesională diferită. Din cauza lipsei de scrupule, a interesului mărunt, a cultului personalității și a lipsei de caracter dovedite de domnul Tăriceanu, întreaga formațiune ALDE trăiește astăzi un final trist, pe măsura celui care nu a ținut cont de toți cei care au contribuit la realizarea acestui proiect politic.

Grație domnului Tăriceanu, ALDE este astăzi un proiect eșuat. Totul din cauza unui om care nu a învățat, în ciuda vârstei și a pretinsei sale experiențe, lecția bărbăției și a asumării eșecului politic.

Pentru membrii ALDE, începând de azi, fiecare secundă petrecută alături de domnul Tăriceanu reprezintă o tot mai profundă compromitere personală și o pătare a întregii lor cariere politice.

Îi sfătuiesc pe toți cei responsabili, care țin cont de votul populației și de rezultatele dezastruoase provocate de domnul Tăriceanu să îi ceară acestuia demisia, până nu este prea târziu!

Deja efectele votului de Dumincă se adâncesc pentru fiecare dintre ei și devin, încet-încet ireversibile!

 

Mircea Banias, Deputat Pro România

  1. Acești oameni nici acum nu sunt conștienți de ce se întâmplă cu ei. Rătăcesc in ceata sunt amețiți cum de fapt au fost tot timpul. Mergeți înainte și faceți din pro Romania un partid social democrat european care sa răspundă cerințelor actuale ale generației noilor valori și ideologii europene. Înlăturați acest conservatorism socialist mascat PSD din viata politica a țării pentru sănătatea ei politica. Nici să nu întoarceți capul spre ei dar sa vă întoarceți in partid. Aveți o șansă unică să construiți ceea ce toți românii doresc un vehicul politic puternic și de încredere care sa le stabilizeze aspiratiile. Nu ratați aceasta sansa, daca o pierdeți alta nu veți mai avea. Sa vă de-a dumnezeu gândul cel bun si multa putere .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.