Continutul Principal

Comunicat de presă PRO România Galați

Data: 27 ianuarie 2020

Marin Nicolae, senator PRO România: În Pro România sunt aşteptaţi toţi cei care vor să facă o schimbare cu adevărat pentru Galaţi

Prezent la Iaşi, la sărbătoarea Unirii Moldovei cu Ţara Românească, senatorul Nicolae Marin, în calitate de secretar general adjunct al Pro România, a participat alături de conducerea formaţiunii politice la conferinţa zonală a membrilor şi candidaţilor partidului la alegerile din acest an.

„Mi-a zis Nicu Marin de la Galaţi să nu uit să vă spun: Pro România este Pro România! Nu am făcut Pro România ca să ne întoarcem la PSD, nu am făcut Pro România ca să votăm guvernul PNL! Şi are dreptate Nicu Marin şi o să tot repet acest lucru! Vreau să reţineţi că noi ne batem pentru Pro România şi pentru români! Nu suntem anexa PSD şi nici a PNL şi nu avem obligaţia să jucăm în piese de teatru scrise de PSD sau PNL”, a precizat liderul partidului, Victor Ponta, la întâlnirea regiunii Moldova a Pro România.

La rândul său, secretarul general adjunct al Pro România, senatorul Nicolae Marin, a făcut un apel către tineri şi către toţi cei care nu au mai făcut politică să se alăture proiectelor formaţiunii politice.

„Sunt un optimist şi am convingerea că proiectul nostru, proiectul Pro România, prinde tot mai repede contur. Am observat că ni se alătură din ce în ce mai mulţi oameni de bună calitate, mulţi dintre ei noi în politică şi de aceea, apelul meu este către toţi aceştia să vină lângă mine, lângă toţi cei pe care Pro România îi are în toate judeţele. Gălăţenilor care doresc să schimbe ceva în administraţiile locale din judeţul nostru le spun să se alăture echipei Pro România! Celor care doresc să fie lângă mine le spun că îi aştept să se alăture demersului meu care reprezintă câştigarea preşedinţiei Consiliului Judeţean Galaţi”, a adăugat senatorul Nicolae Marin, candidatul Pro România pentru conducerea Consiliului Judeţean Galaţi.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.