Continutul Principal

Comunicat de presă 18 iunie 2018

Data: 18 iunie 2018

Respectând procedura de înființare a grupurilor parlamentare, 11 deputați Pro Romania au înaintat in data de 30 mai 2018 Secretariatului General al Camerei Deputaților o cerere de înființare a unui grup parlamentar.
Biroul Permanent al Camerei Deputaților înaintează la data de 4 iunie cererea respectiva către Comisiile de Regulament si Statut, de unde nu s-a primit niciun răspuns pana in acest moment.
Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, întârzie voit o decizie cu privire la această cerere, nedorind să transmită un răspuns până la sfârșitul primei sesiuni ordinare a Parlamentului din acest an, pentru a nu putea fi urmate procedurile legale de sesizare către Curtea Constituționala a României.
Nu mai este o surpriză pentru nimeni modul în care Liviu Dragnea înțelege să conducă instituția în fruntea căreia se află, într-un mod lipsit de transparență și echidistanță față de cei care fac parte din Camera Deputaților. Reamintim faptul că, exercitând puterea într-un mod discreționar, Liviu Dragnea a obținut un punct de vedere într-o singură zi. Aceeași comisie „nu reușește” să transforme punctul de vedere într-o propunere de decizie a Camerei în 18 zile!

18.06.2018
Comunicare Pro Romania

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.