COMUNICAT DE PRESĂ 19 ianuarie 2021

Data: 19 ianuarie 2021

BEx PRO România s-a reunit pentru a decide strategia politică pentru perioada următoare. Alin Văcaru, noul Secretar General interimar

Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marți, 19 ianuarie a.c., pentru a discuta rezultatele alegerilor parlamentare din decembrie, strategia politică pentru perioada următoare și schimbări structural-organizatorice de partid.

„Conducerea partidului a analizat și discutat în toată această perioadă rezultatele alegerilor parlamentare. Decizia unanimă a fost să rămânem consecvenți în a fi de partea cetățenilor, urmând să comunicăm în perioada următoare proiectele concrete la care lucrăm în acest sens. Tot astăzi s-a stabilit că Alin Văcaru, actual Secretar General Adjunct, va ocupa funcția de Secretar General interimar până la următorul Congres”, a declarat Victor Ponta, președintele PRO România.

Totodată, BEx PRO România a decis înființarea mai multor grupuri de lucru și numirea unor responsabili pentru acestea, respectiv:

• Grup de Negociere privind alianțele locale – Marian Neacșu
  • Grup de inițiativă privind Grupul Aleșilor Locali – Felix Rache
  • Grup de dezbateri ideologice – Corina Crețu
  • Grup de analiză privind situația fuziunii cu ALDE – Adrian Țuțuianu
  • Grup de planificare strategică – Silviu Predoiu

PRO România își continuă misiunea de a crea unitate în societatea românească, prin implementarea de proiecte care se adresează tuturor celor care cred în dezvoltarea socială și economică stabilă și predictibilă.

19.01.2021                                                       Comunicare PRO România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.