Continutul Principal

Comunicat de presă

Data: 19 martie 2019

PRORomania

BOGDAN IVAN: PITEȘTIUL SCAPĂ DE CEA MAI DEZASTRUOASĂ CONDUCERE. CORNEL IONICĂ, LĂSAȚI ORAȘUL SĂ MEARGĂ MAI DEPARTE!

Bogdan Ivan, liderul PRO România Argeș, salută decizia prefectului Emilian Dragnea de a emite ordinul prin care se constată încetarea de drept înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Pitești al lui Cornel Ionică.
”Salut decizia prefectului Emilian Dragnea. Sper că este una care nu va fi demontată în instanță, așa cum s-a întâmplat în cazul altor primari. Totodată, îl rog pe domnul Cornel Ionică să dea un exemplu societății, să nu se agațe de funcție, să permită lucrurilor să își urmeze cursul firesc. Dacă oamenii cu funcții nu au încredere în deciziile justiției, ce ar trebui să facă restul cetățenilor? Domnule Ionică, lăsați Piteștiul să meargă mai departe. Orice om normal, în acest caz, și-ar trăi viața alături de familie, nu ar ține cu dinții de o funcție publică”, precizează Ivan.
Coordonatorul PRO România Argeș critică și activitatea lui Cornel Ionică în perioada în care a deținut funcția de primar al Piteștiului. ”De când a câștigat alegerile pentru funcția de primar, Cornel Ionică a arătat doar ce înseamnă dezastru administrativ. Noi toți am avut parte doar de promisiuni, investițiile lipsind cu desăvârșire din municipiul reședință de județ. Niciun piteștean nu mai trebuie să sufere din cauza incompetenței unui om. Din 2016, de când Ionică a devenit primar, Piteștiul a avut cea mai proastă administrație”.
Bogdan Ivan închieie prin a preciza că ”Un om care a petrecut atâția ani în fruntea administrației piteștene trebuie să știe când să pună punct. Domnule Ionică, a venit momentul ca dumneavoastră să vă retrageți și să dați dovadă, atât cât se mai poate, de demnitate”.

Marius Bogdan Ivan,
PRO România Argeş.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.