Continutul Principal

COMUNICAT DE PRESĂ 7 iunie 2017

Data: 7 iunie 2017

Astăzi, 07 iunie 2017, a avut loc prima întâlnire a liderilor din teritoriu în vederea constituirii Biroului Executiv Naţional provizoriu al PRO România. Temele de pe ordinea de zi au inclus măsuri organizatorice care vizează perioada incipientă de funcționare a partidului, discuţii cu privire la organizarea  departamentelor de specialitate şi nominalizarea membrilor care vor face parte din aceste departamente. De asemenea, a fost stabilit calendarul de acţiuni pentru perioada iunie-august 2017, în vederea constituirii filialelor judeţene ale PRO Romania si consultării cu diferite categorii socio-profesionale la nivel naţional.

La şedinţa Biroului Executiv Naţional a fost propus spre susținere un proiect de lege privind modificarea şi completarea Regulamentului activităţilor comune ale Camerei Deputaţilor şi Senatului. Prin acest proiect de lege PRO Romania propune introducerea audierii miniștrilor, pe lângă comisiile permanente ale celor două Camere al căror obiect de activitate corespunde sferei de competenţă a viitorului ministru, și în Comisia de Politică Externă și în Comisia de Afaceri Europene şi sustine introducerea unui mecanism de audiere pentru secretarii de stat care fac parte din corpul ministerelor.

Acest document va fi supus spre dezbatere publică în zilele următoare şi introdus ca proiect de lege la Camera Deputaţilor.

La eveniment au participat parlamentarii PRO România: Daniel CONSTANTIN, Sorin CÎMPEANU, Eugen DURBACĂ, Damian FLOREA şi Mircea BANIAS, precum şi coordonatorii filialelor judeţene din ţară. Aceştia au făcut solicitări colegilor din teritoriu în privinţa sesizării propunerilor şi proiectelor legislative care pot răspunde într-o manieră cât mai largă aşteptărilor cetăţenilor.

Departamentul de Comunicare PRO ROMÂNIA

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.