Continutul Principal

Deputat PRO România: Mircea Diaconu scutură atmosfera suspectă de blat din această campanie!

Data: 23 septembrie 2019

DECLARAȚIE DE PRESĂ

Privit cu scepticism, neagreat de „elefanții politici” ai zilei, Mircea Diaconu reușește, prin candidatura sa, ceva incredibil: să reseteze jocul politic pentru alegerile prezidențiale și să-i agite suficient de mult pe cei care credeau că lucrurile sunt frumos aranjate. Este, probabil, prima victorie a acestui OM, care oferă o nouă variantă de profil pentru Președintele Statului: ancorat în realitatea aceleiași lumi în care trăiesc cetățenii acelui stat.

Mircea Diaconu a scuturat amorțeala întreținută voit în această campanie, o atmosferă suspectă de blat între Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă și Dan Barna. Profilul pe care el îl propune românilor și tezele fundamentale despre care vorbește vin să acopere golurile lăsate în ultimele trei mandate, cu doi președinți nefaști pentru țară. Lipsa de megalomanie, efortul de a repara sentimentul puternic avariat al relației de încredere reciprocă stat – cetățean fac din Mircea Diaconu un candidat extrem de incomod, pe care nimeni nu și l-ar dori în turul II. Pentru că toți și-ar da seama că aleg între #UnOm și prelungirea unui mandat robotizat la Cotroceni.

Măcar în numele acestor argumente, cred că Mircea Diaconu va fi soluția curată și demnă a acestei campanii.

Oana Silvia Vlăducă
Deputat PRO ROMÂNIA

  1. Sinceritatea domnului Mircea Diaconu este demnă! Dar trăim vremuri mult prea tulburi decât am fi meritat! Romania libera, votează un român patriot!

  2. Nu vă descurajați! Sunt mulți simpatizanți aiPro Romania,ai Dl.Victor Ponta, și,implicit ai OMULUI, MIRCEA DIACONU, Candidatul, propus de Alianța PRO ROMÂNIA și ALDE!!🇹🇩 Numai că mulți nu înțeleg că votând MIRCEA DIACONU, votează de fapt, cu Alianța pe care o simpatizează!!🇹🇩 Aici trebuie lucrat!! La o campanie de informare despre UN OM!!🇹🇩 Succes , am fost coordonator Pro ROMÂNIA la Europarlamentare, și cam știu cum și ce înțelege omul din această candidatură la președinție!!!!🇹🇩

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.