Deputatul Alina Teiș se alătură grupului parlamentar PRO Europa

Data: 23 iunie 2020

Gabriela Podașcă, purtător de cuvânt al PRO România: Salutăm decizia deputatului Alina Teiș de a se alătura grupului parlamentar PRO Europa

PRO România salută decizia deputatului Alina Teiș de a se alătura grupului parlamentar PRO Europa. Liderii partidului susțin că experiența acesteia în domeniul educațional constituie o resursă importantă în elaborarea de politici publice care să asigure un sistem de învățământ performant și care să pregătească elevii pentru joburile viitorului.

Am decis să mă alătur grupului PRO Europa, o echipă care se concentrează mai mult pe  soluții decât pe probleme. Cred că avem nevoie de profesioniști care să înțeleagă provocările din sistem și care să aibă capacitatea de a elabora reglementări bune pentru cetățeni. Am ales să-mi continui activitatea de parlamentar împreună cu oameni cu care împărtășesc aceleași valori: competența și profesionalismul”, a declarat Alina Teiș, deputat PRO Europa.

Purtătorul de cuvânt al PRO România, Gabriela Podașcă, a confirmat că organizația atrage tot mai mulți profesioniști dispuși să construiască o alternativă de stânga modernă.

”Mă bucur să văd că familia PRO România crește și se consolidează. Cei care și-au însușit valorile noastre fac un pas în față și se implică. Deputatul Alina Teiș completează echipa noastră de specialiști în educație și am văzut cum în ultimii doi ani și-a reprezentat cu brio alegătorii din Mehedinți. Avem o echipă din ce în ce mai puternică”, a declarat Gabriela Podașcă, purtător de cuvânt al PRO România.

23.06.2020                                                                                         Comunicare PRO România