Continutul Principal

Mihaela Huncă: Guvernul Orban sfidează pensionarii. Peste un milion de vârstnici rămân lipsiţi de mijloacele de supravieţuire

Data: 13 ianuarie 2020

 

Nu pot să nu observ sfidarea guvernului Orban la adresa pensionarilor care îşi încasează banii prin intermediul Poştei Române şi care îşi vor primi veniturile cu întârziere.

Eu cred că este vorba de nepăsare faţă de peste un milion de vârstnici care în marea lor majoritate se văd acum lipsiţi de mijloacele de supravieţuire. Gândiţi-vă numai în judeţul Botoşani câţi vârstnici sunt acum lipsiţi de venituri? Sunt oricum bani puţini care se duc pe medicamente şi hrană. Ce le spune guvernul Orban părinţilor şi bunicilor noştri care efectiv depind de aceşti bani?Am văzut o explicaţie seacă a prim-ministrului cum că, din cauza zilelor libere de sărbători, există această întârziere în plata pensiilor. Consider că acest lucru trebuia prevăzut şi că plata drepturilor băneşti pentru cea mai săracă categorie socială a ţării trebuia făcută la sfârşitul anului trecut. Aceeaşi situaţie se regăseşte şi în cazul salariaţilor din sistemul bugetar, medici, profesori, militari, funcţionari şi alte categorii.Sunt oameni cu copii, cu rate de plătit, oameni care fac naveta şi nu mai au bani nici să ajungă la muncă. Din păcate este o consecvenţă a unui guvern care a început cu stângul, o batjocură la adresa milioanelor de români care din muncă cinstită îşi aşteaptă drepturile băneşti cuvenite: pensiile şi salariile!
Mihaela Huncă
Deputat PRO România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.