PRO România îi solicită lui Mihai Tudose să nu mai tranzacționeze voturile partidului pentru avantaje personale!

Data: 26 noiembrie 2019

PRO România consideră că Mihai Tudose a plecat din partid atunci când a negociat voturile pentru instalarea Guvernului Orban. Din acest motiv, întrucât acum este susținator al PNL, așteptăm să dea dovadă de minimă onoare și bun simț, iar în acest sens să redea partidului mandatul de europarlamentar.

Atragem atenția asupra faptului că funcția de europarlamentar a fost câștigată de Victor Ponta, prin munca a mii de colegi și simpatizanți PRO România din toată țara.

Chiar dacă Mihai Tudose pierde salariul și beneficiile aferente statutului de europarlamentar, avem toate încrederea că Ludovic Orban și PNL îl vor recompensa pentru “serviciile” sale. Faptul că acum își negociază poziția în PSD este problema sa și a social-democraților.

26.11.2019
Comunicare PRO România