Continutul Principal

PRO România, îngrijorată de lipsa investițiilor!

Data: 16 iulie 2019

În timp ce majoritatea românilor sunt în vacanţe binemeritate după un an de trudă, cel mai incompetent Guvern pe care l-a avut România până acum se face că lucrează, mascând adevărata criză prin care trece ţara şi pe care se chinuie să o ascundă atât de ochii Uniunii Europene cât şi de cei care se confruntă cu ea, în ciuda minciunilor că a crescut nivelul de trai iar economia duduie. Ceea ce nu se spune, însă, e că România trăieşte din împrumuturi pe care acest Guvern le face în fiecare săptămână, cu dobânzi exorbitante, împrumuturi care periclitează serios nu numai viitorul nostru, ci şi pe cel al copiilor noştri. Mai ales că există un risc evident să nu poată plătite nici măcar salariile şi pensiile mărite de la data stabilită de Viorica Dăncilă, o altă contraperformanţă care va coborî executivul în preferinţele electoratului.

De aceea, zilele trecute, liderul PRO România, Victor Ponta, i-a adresat premierului Viorica Dăncilă patru întrebări vitale, legate de banii împrumutaţi de Guvern în ecare săp tămână. Ponta arată că aceşti bani vor îngreuna situaţia României pe viitor şi se întreabă cum se vor mai face investiţii, din moment ce ţara noastră va trebui să plătească împrumuturile, solicitând pu blic răspunsuri pe care probabil că nu le vom primi niciodată. Sub titulatura „Romanii sunt în vacanţă şi Guvernul se împrumută pe seama lor!”, preşedintele PRO
România vrea să afle:

1. Ce se face cu aceşti bani împrumutaţi?
2. Cât de mare este dobânda?
3. Cine o să dea aceşti bani înapoi dacă tinerii pleacă din ţară?
4. Cum o să mai facem în viitor investiţii în drumuri, şcoli şi spitale dacă trebuie să plătim împrumuturile de acum?

„La PRO România chiar ne gândim serios la această problemă esenţială pentru viitorul României! Din păcate, Puterea se ocupă de funcţii şi candidaţi – şi Opoziţia de funcţii şi candidaţi!”, este de părere preşedintele Victor Ponta. |n aceste condiţii, nu ştim de unde Viorica Dăncilă va da înapoi miliardele de euro împrumutate, care au amanetat viitorul copiilor noştri pentru o perioadă de 30 de ani, adică cele trei miliarde din martie şi cele două miliarde de luna aceasta, bani care sigur nu vor merge în investiţii, ci doar pe cheltuielile curente pentru care Guvernul nu mai are bani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.