Continutul Principal

Mihai Precup, tânăr cu studii la Sorbona și activitate în cadrul Băncii Europene de Investiții, noul coordonator PRO România Sector 1

Data: 4 decembrie 2019

PRO România București anunță cooptarea lui Mihai Precup în echipă, un tânăr specialist în domeniul domeniul financiar-bancar, care a studiat și a predat la prestigioasa Universitate Sorbona și care a lucrat în cadrul Băncii Europene de Investiții. Mihai Precup va coordona activitatea organizației PRO România sector 1.

Îi urez bun venit lui Mihai în familia PRO România București. Mă bucur că tineri competenți și apreciați în domeniile lor de activitate decid să facă un pas în politică și să se implice într-un proiect serios privind dezvoltarea României. PRO România este un partid tânăr, care dorește să construiască o stângă europeană modernă și profesionistă. Și cred că experiența lui Mihai ne va ajuta să ne atingem aceste obiective”, a declarat Gabriela Podașcă, coordonatorul PRO România București.

Mihai Precup este un economist experimentat în domeniul investițiilor și al dezvoltării, cu o carieră de excepție în Luxembourg și Franța. Timp de 5 ani, el a fost lector asociat la Universitatea Sorbona din Paris, unde a predat un curs de Politici Monetare și unul de Private Equity. Timp de câțiva ani, a fost consilier al vicepreședintelui Băncii Europene de Investiții, responsabilitățile sale fiind legate de Europa de Sud-Est. În această calitate, a sprijinit finanțări în valoare de peste 10 miliarde de euro pentru dezvoltarea proiectelor publice și a companiilor locale. Mihai Precup are legături extinse cu lumea financiară și de afaceri la nivelul UE și nu numai, și este pasionat de dezvoltarea pe termen lung a României.

Suntem PRO România și ținem doar cu România!

 

04.12.2019

Comunicare PRO România

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.