Continutul Principal

PRO România acuză dezinformări și atitudini ostile, în măsură să afecteze candidatura domnului Mircea Diaconu

Data: 8 noiembrie 2019

COMUNICAT DE PRESĂ

PRO România atrage atenția asupra faptului că informația transmisă de domnul Mihai Tudose, potrivit căreia suspendarea domnului Sorin Cîmpeanu produce un blocaj electoral, este falsă și distribuită cu rea intenție.

În acest sens, liderii partidului PRO România precizează că domnul Sorin Cîmpeanu este în continuare co-președinte al Alianței Electorale „Un Om”, procesul administrativ și logistic nefiind modificat de schimbările din plan politic.

Totodată, menționăm faptul că, potrivit Legii nr.370/2004 și Programului Calendaristic adoptat de Guvern pentru alegerile prezidențiale, comunicarea listei reprezentanților în birourile electorale ale secțiilor de votare a fost efectuată înainte de data de 28 octombrie. De asemenea, semnalăm faptul că organizația Brăila este funcțională, având reprezentanți statutari cu drept de semnătură pentru eventuale înlocuiri.

În același timp, apreciem ca fiind neverosimilă îngrijorarea domnului Mihai Tudose pentru candidatura domnului Mircea Diaconu. Această concluzie vine ca urmare a faptului că domnul Tudose nu a folosit, în toată această perioadă electorală, nicio oportunitate de a transmite vreun mesaj în sprijinul candidatului.

Organizațiile PRO România și-au asumat reponsabilitatea acestei bătălii electorale și lucrează asiduu pentru ca domnul Mircea Diaconu să intre în turul doi al alegerilor. Această dedicare îi este cunoscută de altfel domnului Mihai Tudose, întrucât aceiași oameni au muncit pentru ca el să obțină un scaun de eurodeputat, fără să aștepte sau să primească vreun fel de apreciere din partea acestuia.

Comunicare PRO România

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.