Continutul Principal

Victor Ponta dă NUMELE celui care ar putea să îi ia locul lui Tudorel Toader la Ministerul Justiției

Data: 8 martie 2019

Președintele PRO România a fost cel mai recent invitat al ediției video ”Puterea Știrilor”. În cadrul interviului, printre altele, Ponta a vorbit și despre situația lui Tudorel Toader.

Amintim că moțiunea simplă intitulată „Tudorel Toader și PSD-ALDE, luați mâinile murdare de pe Justiție!”, inițiată de PNL si USR, trebuia supusă votului, miercuri la ora 12:00, în plenul Camerei Deputaților, însă ședința a fost suspendată pentru că deputații PSD au chiulit în masă.

”Este o negociere acolo care, însă, nu trebuie purtată cu instituțiile statului. Mă întreba cineva: ”Domnule, dar de fapt, ce îi reproșați lui Liviu Dragnea?” Îi reproșez un lucru esențial: faptul că de fiecare dată pentru problemele personale folosește instituții ale statului(…) El folosește Guvernul cu chestiuni personale, azi cu Tudorel Toader a folosit Parlamentul. Știu că este o discuție mai veche în care vrea să dea diverse OUG cu mâna lui Tudorel Toader. Faptul că ei doi au o dispută, nu trebuie să și-o rezolve cu instituțiile, cu Parlamentul României. (…) Liviu Dragnea vrea să facă întotdeauna totul cu mâna altuia. Nu își asumă niciodată nimic. Asta e marea lui boală(…)Probabil că dacă Tudorel Toader nu va da acele OUG care să îl ajute pe Liviu Dragnea va pleca într-o formă sau alta. Eu am auzit de Florin Iordache că ar putea să îi ia locul lui Tudorel Toader”, a declarat Victor Ponta la Puterea Știrilor.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.