Continutul Principal

Ce priorități credeți că ar trebui să aibă România in 2019, când se preia președinția Consiliului Uniunii Europene?

Data: 19 decembrie 2018

 1. Opinia mea pentru 2019 este urmatoarea :
  In primul rand trebuie sa ne descotorisim de PSD este o rusine pentru tara aceasta ne facem de ras in fata altor tari cu asa oameni inculti care nu stiu sa vorbeasca macar ;
  In al doilea rand cand o sa preluam conducerea consiliului UE ar trebuie sa profitam si sa investim in infrastructura, spitale ,scoli, protectia mediului,cercetare;crearea noilor locuri de munca si atragerea investitorilor pentru ca avem foarte mare potential ca tara .
  -incetarea defrisarilor padurilor ne distrugem viitorul tarii ;
  -consolidarea si salvarea cladirilor de patrimoniu istorice este pacat de istoria pe care au cladito atatia oameni de valoare care ne-au lasat mostenire (respect fata de istorie si identitate)
  -sa se creeze un sistem de sustenabilitate(program integrat) pentru gropile de gunoi din tara si sa valorificam deseurile .
  -sa folosim cat mai mult fondurile europene pentru interesul tarii noastre
  -si sa aparam in cele din urma Justitia si sa nu mai lasam toti coruptii sa scape cu basma curata nu se mai poate asa .

 2. L-am votat pe Iohanis, si acum regret enorm:
  * Iohanis s-a dovedit incompetent, arogant, iar concediile lui nesfarsite sunt repulsive
  * Dragnea a preluat conducerea tare, lucru care probabil nu se intampla daca Ponta nu pierdea (alegerile si PSD-ul)
  * Retroactiv, domul Ponta mi se pare competent, mai abil si mai bine pregatit decat alti jucatori politici

 3. LEGISLATIE DURA IMPOTRIVA CORUPTIEI IN SPECIAL IMPOTRIVA CELOR CORUPTI DIN JUSTITIE ,EX. SUNT EXECUTATA SILIT DE EXECUT. JUD. ULMAN BOGDAN VASILE CE NU RESPECTA HOTARARILE DEFINITIVE SI IREVOCABILE ALE JUDEC. SECT 3 CE.I INTERZICEAU SA .MI INCALCE LOCUINTA IAR IMOBILUL DE UNDE AM FOST BRUSCATA DE EXECUTOR SI ALUNGATA IMPREUNA CU UN COPIL MINOR,ESTE PE NUMELE UNEI PERSOANE DECEDATE SI SE FOLOSESTE DE LOCUINTA NOASTRA O PERSOANA CE NU ARE NICI UN TEMEI LEGAL O INCHIRIAZA DE 4 ANI .AMFACUT MULTE PLANGERI CATRE JUDECATORIA SECT 3 ADUCANDU.LE LA CUNOSTIINTA ABUZURILE EXECUT.JUDECATORESC ULMAN BOGDAN VASILE SI.RESPING CA NEANTEMEIATE ,TRECAND PESTE PROORIILE LOR HOTARARI DEFINITIVE SI IREVOCABILE CE AU ANULAT TOATE ACTELE DEEXECUTARE SILITA,SI I S.A INTERZIS CU DESAVARSIRE SA PATRUNDA IN LOCUINTA MEA ASA JUDECA CEI CE REPREZINTA JUSTITIA NOASTRA ACESTI JUDECATORI NURASPUND PENTRU FAPTELE LOR NICAIERI SI NICI ODATA .

 4. Prioritatile Romaniei sunt drumurile de mare viteza, caile ferate, turismu si cel mai important lucru deschidera locurilor de munca in zonele defavorizate cum ar fi valea jiului si accesul de trecere intre valea jiului prin campu lui neag catre baile herculane.

 5. Legat strict de consiliul europei, nu de problemele politice interne:
  1. Limitarea fluxului de imigranti. Europa are nevoie de forta de munca, dar este necesara forta de munca de calitate. Este necesara o filtrare pt reducerea numarului de extremisti care intra (probabil sunt persoane specializate care pot sa identifice in mare aceste tendinte dintr-o singura discutie). Apoi este necesara o filtre in functie de joburile necesare in europa.
  2/ Europa nu o duce tocmai stralucit cand vorbim de domeniile de top, de industrie..
  2.1/ Retailul online este din ce in ce mai important. Amazon, Ebay = America ; Alibaba = China..nici un retailer online din europa.
  2.2/ Top software tech. Google, Amazon, Microsoft, Ibm, Oracle = America; Tencent, Alibaba = China … nici o campanie de top software din europa.
  2.3/ Top hardware tech (telefoane, computere…). => america si china, nimic important din europa
  2.4/ White goods (frigidere, masini de spalat…) => Electrolux facut in India, Grundig turcesc, Bosch turcesc…mergeti intr-un magazin de electrocasnice si intrebati cate produse sunt facute in Europa.
  Lista poate continua la nesfarsit..Europa nu mai produce aproape nimic. Ne vindem soseste chinezesti unii-altora

  Probabil cei de la Bruxelles trebuie sa inceapa sa se gandeasca si la bunastrea culturii europene (prin protejarea de valuri de milioane de oameni de calitate slaba), apoi si de bunastarea economica.

  Cum pt Trump este America first, poate este cazul sa fie pt noi si Europe first.

 6. pt victor ponta: din ce am vazut in mediu online majoritatea romananilor prefera ” un dictator care sa puna piciorul in prag” gen ceausescu 2 numai asa se vor rezolva toate problemele cum ar fi de exemplu presedintele Ungariei(pe care il admir intrun fel sau cum ar fi cei mai mari patrioti precum Bulgaria si Polonia(care nu au dorit sa intre in Uniunea EUROPEANA pt a fi sclavi unor tari cum ar fi germania sau anglia) prostia noastra a fost ca iam lastat cu bratele deschise pe straini care neau jegmanit pe fata din ce stiu eu, iar statul roman ia 10% pe cind strainii cam 90% din ce mam documentat pe internet.

 7. problema este alta toata lumea vor ordine si curatenie in toate domeniile dar din pacate nu exista unitate si fiecare face ce vrea, daca am fi mai uniti sar schimba multe probleme, totul depinde de noi daca vrem sa avem o tara curata, noi pe noi trebuie sa ne schimbam atitudinea nu sa schimbam lumea

 8. Am o ideie pt a negocia cu alte partide si de a cîștiga popularitate este sa faceți un compromis pt a pune oameni cu experiență la putere care sa mulțumească pe romani desi sint cam reticent mai ales ca multi romani sint nehotariti,este o vorba din popor politica este ca o relație pe termen scurt. Este exact ca in concubinaj fara responsabilități.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.