Continutul Principal

Ce priorități credeți că ar trebui să aibă România in 2019, când se preia președinția Consiliului Uniunii Europene?

Data: 19 decembrie 2018

 1. Opinia mea pentru 2019 este urmatoarea :
  In primul rand trebuie sa ne descotorisim de PSD este o rusine pentru tara aceasta ne facem de ras in fata altor tari cu asa oameni inculti care nu stiu sa vorbeasca macar ;
  In al doilea rand cand o sa preluam conducerea consiliului UE ar trebuie sa profitam si sa investim in infrastructura, spitale ,scoli, protectia mediului,cercetare;crearea noilor locuri de munca si atragerea investitorilor pentru ca avem foarte mare potential ca tara .
  -incetarea defrisarilor padurilor ne distrugem viitorul tarii ;
  -consolidarea si salvarea cladirilor de patrimoniu istorice este pacat de istoria pe care au cladito atatia oameni de valoare care ne-au lasat mostenire (respect fata de istorie si identitate)
  -sa se creeze un sistem de sustenabilitate(program integrat) pentru gropile de gunoi din tara si sa valorificam deseurile .
  -sa folosim cat mai mult fondurile europene pentru interesul tarii noastre
  -si sa aparam in cele din urma Justitia si sa nu mai lasam toti coruptii sa scape cu basma curata nu se mai poate asa .

 2. L-am votat pe Iohanis, si acum regret enorm:
  * Iohanis s-a dovedit incompetent, arogant, iar concediile lui nesfarsite sunt repulsive
  * Dragnea a preluat conducerea tare, lucru care probabil nu se intampla daca Ponta nu pierdea (alegerile si PSD-ul)
  * Retroactiv, domul Ponta mi se pare competent, mai abil si mai bine pregatit decat alti jucatori politici

 3. LEGISLATIE DURA IMPOTRIVA CORUPTIEI IN SPECIAL IMPOTRIVA CELOR CORUPTI DIN JUSTITIE ,EX. SUNT EXECUTATA SILIT DE EXECUT. JUD. ULMAN BOGDAN VASILE CE NU RESPECTA HOTARARILE DEFINITIVE SI IREVOCABILE ALE JUDEC. SECT 3 CE.I INTERZICEAU SA .MI INCALCE LOCUINTA IAR IMOBILUL DE UNDE AM FOST BRUSCATA DE EXECUTOR SI ALUNGATA IMPREUNA CU UN COPIL MINOR,ESTE PE NUMELE UNEI PERSOANE DECEDATE SI SE FOLOSESTE DE LOCUINTA NOASTRA O PERSOANA CE NU ARE NICI UN TEMEI LEGAL O INCHIRIAZA DE 4 ANI .AMFACUT MULTE PLANGERI CATRE JUDECATORIA SECT 3 ADUCANDU.LE LA CUNOSTIINTA ABUZURILE EXECUT.JUDECATORESC ULMAN BOGDAN VASILE SI.RESPING CA NEANTEMEIATE ,TRECAND PESTE PROORIILE LOR HOTARARI DEFINITIVE SI IREVOCABILE CE AU ANULAT TOATE ACTELE DEEXECUTARE SILITA,SI I S.A INTERZIS CU DESAVARSIRE SA PATRUNDA IN LOCUINTA MEA ASA JUDECA CEI CE REPREZINTA JUSTITIA NOASTRA ACESTI JUDECATORI NURASPUND PENTRU FAPTELE LOR NICAIERI SI NICI ODATA .

 4. Prioritatile Romaniei sunt drumurile de mare viteza, caile ferate, turismu si cel mai important lucru deschidera locurilor de munca in zonele defavorizate cum ar fi valea jiului si accesul de trecere intre valea jiului prin campu lui neag catre baile herculane.

 5. Legat strict de consiliul europei, nu de problemele politice interne:
  1. Limitarea fluxului de imigranti. Europa are nevoie de forta de munca, dar este necesara forta de munca de calitate. Este necesara o filtrare pt reducerea numarului de extremisti care intra (probabil sunt persoane specializate care pot sa identifice in mare aceste tendinte dintr-o singura discutie). Apoi este necesara o filtre in functie de joburile necesare in europa.
  2/ Europa nu o duce tocmai stralucit cand vorbim de domeniile de top, de industrie..
  2.1/ Retailul online este din ce in ce mai important. Amazon, Ebay = America ; Alibaba = China..nici un retailer online din europa.
  2.2/ Top software tech. Google, Amazon, Microsoft, Ibm, Oracle = America; Tencent, Alibaba = China … nici o campanie de top software din europa.
  2.3/ Top hardware tech (telefoane, computere…). => america si china, nimic important din europa
  2.4/ White goods (frigidere, masini de spalat…) => Electrolux facut in India, Grundig turcesc, Bosch turcesc…mergeti intr-un magazin de electrocasnice si intrebati cate produse sunt facute in Europa.
  Lista poate continua la nesfarsit..Europa nu mai produce aproape nimic. Ne vindem soseste chinezesti unii-altora

  Probabil cei de la Bruxelles trebuie sa inceapa sa se gandeasca si la bunastrea culturii europene (prin protejarea de valuri de milioane de oameni de calitate slaba), apoi si de bunastarea economica.

  Cum pt Trump este America first, poate este cazul sa fie pt noi si Europe first.

 6. pt victor ponta: din ce am vazut in mediu online majoritatea romananilor prefera ” un dictator care sa puna piciorul in prag” gen ceausescu 2 numai asa se vor rezolva toate problemele cum ar fi de exemplu presedintele Ungariei(pe care il admir intrun fel sau cum ar fi cei mai mari patrioti precum Bulgaria si Polonia(care nu au dorit sa intre in Uniunea EUROPEANA pt a fi sclavi unor tari cum ar fi germania sau anglia) prostia noastra a fost ca iam lastat cu bratele deschise pe straini care neau jegmanit pe fata din ce stiu eu, iar statul roman ia 10% pe cind strainii cam 90% din ce mam documentat pe internet.

 7. problema este alta toata lumea vor ordine si curatenie in toate domeniile dar din pacate nu exista unitate si fiecare face ce vrea, daca am fi mai uniti sar schimba multe probleme, totul depinde de noi daca vrem sa avem o tara curata, noi pe noi trebuie sa ne schimbam atitudinea nu sa schimbam lumea

 8. Am o ideie pt a negocia cu alte partide si de a cîștiga popularitate este sa faceți un compromis pt a pune oameni cu experiență la putere care sa mulțumească pe romani desi sint cam reticent mai ales ca multi romani sint nehotariti,este o vorba din popor politica este ca o relație pe termen scurt. Este exact ca in concubinaj fara responsabilități.

 9. In Romania majoritatea sau o parte din politicieni nu doresc decit sa promoveze prostia pt a defăima prostimea adică noi poporul prin legi ieșite din comun cum ar fi legea lăcomiei nu stiu cine a mai inventat aceasta lege desi după cum cred eu aceea persoana este un om josnic un om fara scrupule cu un IQ slab care dorește distrugerea asta e părerea mea,am impresia desi trăiesc cu speranță ca poate se va schimba ceva înspre bine desi ma îndoiesc de ce bulgaria neu luat înainte si la noi nu se poate rezolva problemele. Faceți proiecte pilot gen”benzina pt toți”sau alte exemple daca nu riști poate cistigi popularitate este exact ca la poker.

 10. eu de as fi prim-mistru sau presedinte as negocia cu toate firmele intre 40-50% cu anumite conditii de exemplu: iti ofer pe gratis o anumita suprafata de pamint pe tremen de 30 de ani cu conditia de oferii anumite avantaje pt dezvoltare a zonei respectivei dar din ce vad eu pe mai multi nu ii intereseaza decit sa cistige mai mult si prefera colapsul financiar,ginditi-va de exemplu daca benzina sa zicem ca ar 3-4 lei pe litru cei mai multi bani fac din alte produse si nu se duc in dezvoltare, mentionez nu sint economist dar ca ideie este la mintea unui copil de scoala care stie cit fac 1+1=2 trebuie sa fi prost sa nu iti dai seama,idei sint multe dar nu se pun in practica.

 11. Dupa mine as propune o lege pe 20 de ani in privinta legislatiei rutiere de a descuraja si de respecta legea, sa zicem in caz de accident amenda sa fie dubla iar termenul de plata sa fie in 48 de ore cu dreptul de a nu parasi tara in maxim 6 zile iar preturile in lei sa ramana in lei ca sa nu fie influentat de euro iar cei care vor sa cumpere euro pretul acesteia sa fie 10 lei in care statul va avea mai mult de cistigat in plus va descuraja migratia cit si va elimina concurenta neloiala dar cu o anumite conditii in plus toata lumea se va conforma si nu vor avea ce obiecta desi vor fi controverse.

 12. Independenta Energetica .si Da..sa ia Conteaza cine Conduce si ce negocieri face pentru Tara adica sa creasca economia…scumpiri si iar scumpiri.2019…

 13. Domnule Ponta urmați exemplul Presedintei Croației de a elimina tot in guvern Avion prezidențial salari la jumate mașini scumpe Aveți curaj !

 14. Manusa schimbarilor radicale si revigorarii economiei, revitalizarii functiilor social-politice ale partidelor si institutiilor pentru corectarea cursului Romaniei este un act curajos, transparent, oportun. Aceasta ar putea reface cat de catimaginea extern a tarii, cu atat mai mult cu cat detine presedintia. In lunile care urmeaza este nevoie insa, contra cronometru, pe langa organizarea, dezvoltarea si afirmarea in interior a partidului, selectarea staff-ului, de pornirea campaniei nationale si in teritoriu, la absolut orice nivel, de dezbateri duble: directii eronate si proiecte, cat mai mult mediatizate. Daca la centru lupta se duce pe debarcarea aliantei de la putere si vizeaza captarea unuinumar sporit de deputati si senatori, tot de acolo trebuie pornit semnalul convingerii, al castigarii principalului capital social, increderea, dar nu numai pentru atragerea psd-istilor de pretutindeni, cat si pentru atragerea nepartinicilor, uriasul rezervor electoral circumspect, dar de mare valoare, greu de „atras”/convins. Orientarea pe sectiuni a proiectelor, atat interne cat si pe plan european – unde lucrurile bulverseaza spre aceeasi criza de neâncredere dar si spre scepticism si expectativa, pe langa ingrijorarile brexit-ului si crizei mondiale, al razboiului comercial mut chino-americano-ruso-european – va aduce un mare spor partidului ori stoparea sa la 10-12% in alegeri. Proiectele sunt infinite, dar trebuie prioritizate inteligeent si pragmatic! Succes!

 15. Eu as propune o lege unica in privinta altor legi incomode care nu isi au rostul gen „legea pe stilp” si ias lua la rost pe cei care au publicat inclusiv numele celor care dat asemenea legi aberante (la care nu sa gindit nimeni sa ii ia la rost) iar cit despre proectul pilot in privinta piini a fost o gura de aer pt toata lumea aplaud aceasta decizie.(in aceea perioda)

 16. PROPUN :
  1)REFORMA SATELOR ! propun ca Magazinele satesti sa aiba un TEMEI LEGAL , inclusiv pentru functionarea lor sa fie obligatorii acordurile scrise ale vecinilor unde functioneaza ,astfel evitandu-se tot deranjul /zgomotul auto al fiecarei masini (aprovizionare si clienti…unii ascultatori de manele la maxim ) in desfasurarea activitatii acestora!
  2) Desfintarea : Inspectoratelor (exceptie Politia) , AJOFM.urilor .
  3) Fiecare Doctor de Medicina Muncii sa posteze PUBLIC toate RAPOARTELE ce CONTIN emiterile de AVIZE munca , deoarece exista suspiciuni de fraude….atat timp cat nu exista nici formulare cu regim special sau un control adecvat .
  4) Scolile de meserii sa pregateasca profesionisti dupa model extern .

 17. Eliminati coruptia si incompetenta din institutiile publice.Sa se termine odata cu numirile politice.Tara asta are nevoie de oameni pregatiti nu de analfabeti functionali,oameni obtuzi fara viziune,slab pregatiti profesional.
  O prioritate ar fi agricultura si absortia fondurilor europene.
  Presupunand ca veti avea castig de cauza in alegeri ma indoiesc ca veti face ceva,veti uita ulterior,se practica in politica romaneasca.
  Oricum pe votul meu nu contati,emigrez definitiv si in viitor imi propun sa renunt la cetatenia romana.M-am saturat de tara in care desi esti profesionist de top si propui programe si strategi care sa aduca un beneficiu real societatii sa fi indepartat si dat afara ilegal de jegurile care ne conduc numai din simplu motiv ca nu le impartasesti convingerile lor politice de doi bani.

 18. Stimate/ă domnule/doamnă politician,

  Curtea Constituțională este o instituție fundamentală într-o democrație. Din păcate, cetățenii și-au pierdut încrederea în independența judecătorilor din cauza procedurii de numire a acestora. Pentru a restabili încrederea în CCR, vă cerem să vă poziționați ferm pentru reformarea acesteia și stabilirea unor noi criterii de numire. Vrem ca unul dintre principiile de luat în calcul la nominalizarea unui judecător constituțional să fie ca acesta să nu fi reprezentat, în ultimele două mandate, un partid politic la nivel local, național sau european.

  Vă angajați că, alături de partidul pe care îl reprezentați, să faceți din reforma CCR o prioritate? Doar printr-o asumare fermă, ne puteți convinge de o dorință sinceră de transformare a politicii românești.

 19. eu sunt dezamagit de reactia acestui asaziz,membru al fostului sau partid care nu face alceva decat sa-l
  discrediteze.Pacat! NU cred ca a fost un adevarat membru al partidului cu convingeri de stanga.Nu a fost si nu va fi decat pentru ceea ce doreste el.Nu a realizat ceea ce si-a dorit din politica ?Ajunge!

 20. S-au facut multe propuneri bune de catre cetateni,dar f.pe scurt as dori sa stiu care este parerea acestui partid despre salariile si pensiile asa-zis speciale,fiindca la un moment dat au fost reintroduse de d-l Ponta.Corect si cinstit pensiile ar trebui sa respecte principiul contributivitatii,si situatia cea mai grava este nedreptatea si inegalitatea salarizarii.In loc sa ne aliniem cu tarile U.E.unde raportul dintre salariile f.mari si cele f mici sunt de 1 la 5 pana la 1 la 8 ,la noi e de 1 la 30 si chiar mai mult ceea ce e curata nesimtire Sunte tara cu cea mai mare diferenta intre salariile mari si cele mici.Daca se vrea [si asta ar trebui sa va preocupe f serios ca macar jumatate din cei aprox.4 milioane de romani plecati la munca prin tari straine sa se reantoarca acasa ] sa se rezolve forta de munca,si sa avem suficienti bani,ar trebui ca cel mai mic salariu sa fie de cel putin 3500 lei iar cel mai mare cel mult 12000 lei si fara alte sporuri,adausuri indexari si alte asemenea smecherii de care beneficiaza doar stabarimea. ,,,,si cate alte nedreptati mai sunt,si despre care ar trebui spusa parerea,nu doar generalitati…

 21. Stimate/ă domnule/doamnă politician,

  Curtea Constituțională este o instituție fundamentală într-o democrație. Din păcate, cetățenii și-au pierdut încrederea în independența judecătorilor din cauza procedurii de numire a acestora. Pentru a restabili încrederea în CCR, vă cerem să vă poziționați ferm pentru reformarea acesteia și stabilirea unor noi criterii de numire. Vrem ca unul dintre principiile de luat în calcul la nominalizarea unui judecător constituțional să fie ca acesta să nu fi reprezentat, în ultimele două mandate, un partid politic la nivel local, național sau european.

  Vă angajați că, alături de partidul pe care îl reprezentați, să faceți din reforma CCR o prioritate? Doar printr-o asumare fermă, ne puteți convinge de o dorință sinceră de transformare a politicii românești.

 22. Va rugam din tot sufletul. Stati departe de TOATA alianta PSD-ALDE. Am impresia ca toata lumea a inceput sa loveasca in PSD si pe ALDE sa nu o bage in aceeasi oala. Sa nu uitam ca sunt o alianta iar deciziile le-au luat impreuna. Va rugam din tot sufletul nu va aliati cu ALDE si canalia de Tariceanu. Daca vreti sa faceti ceva bun in Romania faceti-o cu oameni tineri si capabili nu cu lichele traseiste care isi doresc doar sa sara din barca in barca atunci cand se scufunda

 23. Eu mas alia cu UDMR pt ca din ce stiu eu din istorie a prosperat romania in decursul anilor cu ajutorul unor împărați si persoane influente cu bugete considerabile pe cînd Bucureștiul demult cădea in dizgratie, sa nu uitați cei mai multi bani au venit din transilvania si ardeal pt a susține dezvoltarea bucurestiului, dar din ce vad eu nu prea vad cu ochi buni ce se întîmpla in realitate.

 24. Ce acțiuni are în vedere partidul pentru a câștiga încrederea opiniei publice în politică?
  Personal nu mai am nici un fel de încredere, pentru că impresia este că totul este decis de alții. Nu mai departe a doua alegere a lui Basescu a fost o fraudă clară și nu s-a întâmplat nimic.
  Nu mai vorbesc în justiție, celebrul caz Rarinca este revoltător iar abuzurile în numele anticoruptiei sfidează orice norme de orice fel. Și, la fel, nu se întâmplă nimic.
  De ce ar trebui să votăm Pro România?

 25. Eu consider că principala prioritate este educația cetățeanului de a fii mai atent cu ecologizarea și sortarea deșeurilor reciclabile pentru a putea construi o infrastructură de invidiat. Să se organizeze mai des campanii de ecologizare folosind voluntari ca resursă umană. Eventual să se recurgă și la un ,,voluntariat obligatoriu”, o dată pe an măcar, care să fie înregistrat ca vechime în câmpul muncii. Se știe că investiția în deșeuri reciclabile aduce bani. Voluntariatul este de viitor, el ne poate scăpa de criza economică. După ce curățăm țara, d-abia apoi putem să ne ocupăm de infrastructură.

 26. dupa cum vad eu este strict doar parerea mea, aveti nevoie de aliati pt a creste in sondaje, nu neg faptul ca idei noi aveti si pt asta merita respect, nu incerc sa va urc pe piedestal dar merita de incercat in rest va doresc multa bafta si numai bine.

 27. Eu as propune citeva idei pt ca sint prea multe sevicii care isi paseaza resposabilitatile sa fuzioneze Vital cu Drusal impreuna sau DNA cu ANAF in plus se va reduce facturile la jumatate (ma refer la nr de hirtii) si nu vor mai fi controverse nefondate si vor fi obligati sa respecte legea.

 28. Zilele trecute in sector 2, intr-una din „sesiunile” PSD locale, li se promitea oamenilor de rand pachete ca sa voteze cu PSD. Subliniez ca sector 2 este populata in mare majoritate de oameni fara carte ( colonizati de Ceausescu, dintre cei adusi cu autobuzul in Bucuresti: li s-a dat casa si loc de munca in fabrici ). Prin urmare, extindeti actiunuile si pe sector 2 in zona Oobr. De asemenea, la sate faceti actiuni vaste. Particip la locul meu de munca ( 700 salariati ) la aceasta actiune.

 29. Faceti campanii ca sa inteleaga poporul despre ce se intampla cu guvernarea actuala.
  Inromati, informati, informati!
  Jumatate din popor este intr-o depresie internautica, jumatate nu intelege ce inseamna aceasta dictatura pentru noi in urmatorii ani. Doamneeee, dictatura vrea aurul!

 30. Buna ziua,

  Prioritățile sunt definite pe site-ul Consiliului UE, și (ca nespecialist in domeniu) îmi par ok.
  Este firesc ca ele sa aiba un caracter general care să atingă toate statele membre.
  Cred ca prioritățile sunt preluate (pentru asigurarea continuității) de la statele precedente care au deținut președinția.
  Dar nu ma pricep, nu m-am aplecat asupra subiectului, și deci nu-mi dau cu părerea.

  Mi-ar place insa sa văd in țara asta un partid având preocupări urmate de finalizări legate de :
  1. atragere de investitii (și deci infrastructură, locuri de muncă);
  2. educație, sănătate, etc, etc.
  Nu-l mai adaug nici pe 3. , nici pct. 4, si nici pe celelalte, căci știm cu toții de ce este nevoie in țara asta.

  29 de ani sunt mulți.
  Iar lucrurile au fost conduse din ce in ce mai prost de către politicieni (desigur nu toți intră in aceeași „găleată”).
  Ar fi trebuit ca lucrurile să ia alt făgaș, păcat …

  Sper să aveți succes în realizarea misiunii dumneavoastră, eu vi-l doresc !

  Cu stimă,
  Florin

 31. Eu as dorii sa se facă reforma agresiva in toate domeniile si cu informații corecte nu cu formule matematice cum ar fi la banci care deformează realitatea in plus va creea confuzie.

 32. Io dupa mine daca ar fi, duceti pina la capat un proect nu mai multe

  proecte si manipulati lumea cu promisiuni pe care nu sinteti in stare

  sa va tineti de cuvint nu degeaba cum zicea cineva prostia se plateste

  cu prostie si vreau sa fac o afirmatie ca din 90 incoace nu ati invatat

  nimica nu degeaba am primit un vot negativ pt Romania si tot voi va

  plingeti din cauza voastra merge prost in Romania pt ca nu ati pus

  oameni cu valoare si ati distrus economia, parca si vad Dragnea isi va

  pune oameni lui si va trage Romania in jos pe cind noi Prostimea

  adica noi toti vom avea de suferit, este treaba voastra VOI decideti

  cine pierde si cine nu, pacat ca sint citeva persoane cu viziune buna

  si care fac treaba buna. NU degeaba va blastama lumea. Sa speram

  ca va fi mai bine. VA doresc numai bine.

 33. am impresia din ce vad la tv ca protejatii DNA-ului Dragnea si Iohanis
  au facut intelegeri secrete pt ai discredita pe anumiti procurori,primari,realizatori tv,jurnalisti,afaceristi si alti parlamentari sa nu mai spun de asazisele accidente cu autori necunoscuti un exemplu cum ar fi fostul decedat de la hexi pharma(de calaii dna si
  sri) pt as sterge urmele si de a nega orice informatie. lista continua…..

 34. Buna ziua. Vreau sa atrag atenția in legătură cu unii angajați de la anaf care se cred dumnezei si fac abuz de putere iar noi romanii avem de suferit si nu respecta legea.

 35. Am o banuiala ca cei de la USR+(masoni) si #Rezist sint mana in mana pt a creea confuzie si a distruge economia impreuna cu DNA sint prea multe conexiuni care se bat cap in cap si sint prea multe coincidente care produc efecte negative fara date concrete.

 36. mie ca cetatean nu imi convine anumite lucruri cu totii trebuie sa respecte legea dar Politia,SRI, salvarile,pompieri care de exemplu nu poarta centura de siguranta cind sint pe traseu si atuncea unde este dreptatea la urma, sa nu mai spun de mentalitate care lasa de dorit, aste este romania pe care o traim.

 37. Stiti ce cred eu Dragnea(este o vulpe batrina) se viseaza presedintele romaniei singura varianta ar fi dupa cum vad eu ar fi Victor Ponta(care este mai cerebral) sper sa nu deie inapoi care ar putea salva romania de la dictatura iar despre restul sint numai „papagali” asa cred eu, acuma depinde si de recomandarile altora. Din ce vad eu din ideiile altora ar putea cistiga alegerile sper sa se tina de promisiuni si sa nu uite de cei care vor binele acestei tari.

 38. buna ziua. iertati-ma ca intervin aici dar se pare ca unii politicieni isi paseaza unui altuia responsabilitatile in loc sa isi asume vina sau macar sa spuna o parte din adevar si nu tin cont de alte pareri sau macar sa intre pe google sa se informeze corect este suficient sa scrie abuzuri „servicii” si sa ia atitudine este usor sa comentezi care din pacate nu se ia nici o masura sau aproape deloc numa asa de vazul lumii sau ce vor sa auda altii, lasati ca noi fraierii sa punem botul pt orice fleac ne-am saturat sa fim mintiti din cauza asta pierdeti din popularitate si de nencredere.

 39. Si apropo nu am vazut pe nici un politician sa ajute in diferite donatii fie chiar la donat singe pt a salva vieti in plus ar creste increderea populatiei

 40. Vreau sa va informez ca unii angajati de la ANPC se tem si sint obilgati sa ia mita de la magazinele mari pt a inchide ochii referitor la produse expirate sau defecte (reduceri de preturi) chiar daca exista multe reclamatii in care sint afectati cumparatorii si se ajunge la inblonavirea populatiei pt ca unele autoritati nu isi fac treaba ca lumea, sa nu mai spun de bere care de mult se stie cei care organizeaza petreceri se baga apa in bere de la dozator pt a le trece berea mai repede si au cistiguri mari, desi sint multe reclamatii online si le dau dreptate. Cineva trebuia sa ia atitudine pt ca altii au interese ascunse in care sint implicati anumiti oameni din politica din cauza asta merge prost in romania, sint sigur ca va iesi adevarul la lumina si vor fi multe scandaluri si negari in manipularea adevarului poate chiar morti suspecte (persoane eliminate care sint impotriva sistemului securist) unde toata lumea are de suferit daca nu se iau masuri urgente pt ca veti pierde din voturi si vom fi oaia neagra a Europei.

 41. BUNA.Sint revoltata ce se intimpla in ROMANIA ca mai exista pina in prezent securisti angajati in sistem,din ce imi aduc aminte bunicii mei au fost executati de sistem si mai ales ca nu sint singura persoana iar cind lumea va afla adevarul va fi un haos total,eu ma rog la bunul D-zeu sa se faca dreptate pt ca noi romanii din diaspora ne dorim sa venim in tara ca sa avem o viata linistita dar din pacate imi lasa un gust amar si nu mai am incredere in politicieni si servicii.

 42. referitor la servicii secrete multa lume chiar daca stiu nu vor din cauza fricii sa deie statul in judecata din motive lesne de inteles cum este celebra vorba ” daca vorbesti esti eliminat” sa nu mai spun ca esti monitorizat fie pe internet sau telefonie mobila sau chiar urmariti de fosta securitate in care chiar acuma recent inca se asculta pe telekom [pe sunet de ecou] in timp ce vorbesti, nu zic ca nu este bine intrun fel pt a elimina infractorii.

 43. Reforma in invatamant bazata pe factorul uman, pe talent, motivatie ,aptitudini. In prezent invatamantul se bazeaza pe memorare iar materialul de invatare este cantitativ nu calitativ.
  Reforma in sanatate, eu ca pacient doar cotizez si nu benificiez de nimic. Se fac analize putine iar 95 % dintre unitatile de sanatate te amana cu ele pana la pasti……..,oare ele incaseaza?

 44. Cum sa castigam in alegeri cand, la buzau sambata si duminica cand au liber oamenii sediul pro romania este inchis(in cursul saptamanii oamenii mai si muncesc) pentru ca majoritatea votantilor pro romania sunt cei cu varste cuprinse intre 30 – 55 ani (pensionarii sunt pentru psd , 18-30 pnl usr) cum sa castigam in alegeri cind cortul din piata dacia este inchis si nu ai cum sa-ti oferi semnatura . cum sa castigam in alegeri cand ,, suntem „plini de aroganta . cum sa castigam cand in loc sa facem campanie asteptam sa ne caute votantii? cum? cu usile inchise nu ne va gasi NIMENI. PACAT

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.