Continutul Principal

În anii 2000, partidele politice au decis că un proiect de țară atât de important precum aderarea României la UE și NATO reprezintă oportunitatea unei generații întregi care va influența în mod major istoria noastră. De aceea, au lăsat deoparte certurile politice, s-au unit și au dus până la capăt acest proiect național românesc.

PSD era la guvernare atunci și a participat în mod decisiv la înfăptuirea acestui proiect de țară. A fi social-democrat înseamnă în primul rând a fi european și euro-atlantic.
Marionetele puse la Palatul Victoria de Liviu Dragnea, un om venit din PD-ul lui Băsescu, au distrus ideea că PSD știe să guverneze, ne-au făcut de râs în toate cancelariile occidentale și au aruncat România în haos și instabilitate.

De aceea, fiecare vot pentru PRO România este un vot contra lui Liviu Dragnea și pentru readucerea competenței în administrarea țării, așa cum a fost guvernarea Ponta în perioada 2012-2015. Guvernul Ponta a scos România din criză și a cunoscut cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană.

A reparat multe dintre nedreptățile comise de guvernele de dreapta, a reîntregit salariile și pensiile și a crescut veniturile cetățenilor.

A luat cele mai liberale măsuri în domeniul economic, care au încurajat mediul de afaceri și au făcut țara noastră din nou atractivă pentru investiții.

PRO România va face din sănătate unul dintre domeniile prioritare în Parlamentul European, iar acțiunile parlamentarilor noștri vor fi orientate către promovarea unor politici publice care să ofere acces la rețelele medicale pentru toți românii, dar și medicamente și tratamente medicale la standarde europene.

Un vot pentru PSD la alegerile europarlamentare este un vot împotriva României, este un vot anti-România.

Un vot pentru PRO România la alegerile europarlamentare înseamnă un vot pentru Victor Ponta, Corina Crețu, Mihai Tudose, Iurie Leancă și pentru o echipă de profesioniști. Este un vot pentru o echipă care ține cu țara, un vot pentru a rămâne în UE.

PRO România, prin europarlamentarii săi, va reprezenta cu onoare și profesionalism interesele țării noastre în Europa, deoarece credem că locul nostru este și trebuie să rămână în Europa.

Votează PRO România pe 26 mai, poziția 3 pe buletinul de vot.

PRO România Ține cu România!