Continutul Principal

Alegeri Locale – Victor Ponta: Pe 27 septembrie punem fundația pentru viitor!

Data: 16 septembrie 2020

Preşedintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marţi, la Slatina, că partidul său reprezintă un proiect pe termen lung, iar pe 27 septembrie „se pune fundaţia” pentru viitor.

Victor Ponta a fost prezent în municipiul Slatina şi în mai multe localităţi din judeţ pentru susţinerea candidaţilor partidului la alegerile locale, fiind însoţit de candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Olt, Mihai Niţă, de candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, Marius Bălaşa, precum şi de alţi candidaţi din oraşe şi comune.

„Am venit la Slatina să-mi exprim sprijinul pentru Marius Bălaşa, pentru Mihai Niţă, candidatul pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi pentru toţi candidaţii Pro România. Sunt convins că pe data de 27 septembrie punem fundaţia pentru viitor şi prin aleşii noştri locali, primari, viceprimari, putem să construim ceea ce ne dorim pentru 2024”, a spus Victor Ponta.

Liderul Pro România a susţinut că anul 2021 va fi unul de criză, aşa cum s-a întâmplat în 2011.

„Deşi tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD şi PNL să nu mai poată nimeni să mai facă nimic în alegeri în România, Pro România are candidaţi foarte buni. Pro România e un proiect pe termen lung, nu e doar pentru 27 septembrie. Vrem în perioada următoare, chiar dacă vom fi în opoziţie, că aşa se creşte, în opoziţie, să arătăm ce greşeşte Guvernul, să arătăm ce trebuie făcut şi să încercăm să punem umărul ca românii să treacă mai uşor peste criza din 2021 decât au trecut în 2010. Dacă oamenii au uitat cum a fost 2011, din păcate o să ne amintim, văd aceleaşi greşeli, ‘nu sunt bani, nu avem bani, aia nu putem’, dar în acelaşi timp aceleaşi afaceri, aceleaşi aranjamente, iar în 2012 şi o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuşi România poate fi scoasă din criză. Sper ca în 2022 – 2023 românii să sufere mai puţin şi să ieşim mai repede şi uşor din perioada de criză”, a mai spus Victor Ponta.

 

Sursa: AGERPRES.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.