Continutul Principal

Banias: Tăriceanu îmbătrâneşte urât în politică

Data: 19 iulie 2019

Fost coleg de partid cu Călin Popescu Tăriceanu, în prezent deputat Pro România, deputatul Mircea Banias este de părere că liderul ALDE „îmbătrâneşte urât în politică”.

„Asistăm în ultimele zile la un spectacol grotesc, prin care reprezentanții unui partid de 4% încearcă să convingă opinia publică, dar mai ales partenerii de guvernare, că singurul politician capabil să-l înfrângă pe actualul președinte la alegerile din noiembrie este un personaj care, de-a lungul carierei sale, n-a ratat nici o trădare”, opinează Banias, referindu-se la Tăriceanu.

„Fără urmă de jenă, la doar câteva zile după rezultatul catastrofal al găștii pe care a instalat-o la diverse butoane ale guvernării, după ce declarase ca nu se mai pune problema candidaturii sale, ne anunță, plin de emfaza, că este singurul salvator al nației. Mai are și tupeul inimaginabil să ceară sprijin din partea altor formațiuni politice in aventura sa penibilă. Modul in care o mâna de politruci din preajma lui îl implora sa-și asume candidatura pare desprins dintr-o epoca pe care din ce in ce mai putini romani si-o amintesc. Este trist să vezi pe la televiziuni tot felul de “analiști” care promovează personajul, făcând abstracție de palma administrată acestuia de către electorat in 26 mai. Ar fi mai util sa-i atragă atenția ca devine tot mai ridicol”, mai spune Banias.

Sursa: replicaonline.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.