Continutul Principal

Bogdan Ivan: Nu sunt bani de pensii? Luați de la partide!

Data: 12 decembrie 2018

Bogdan-Ion

Guvernul Dăncilă-Dragnea vrea să meargă mai departecu legea pensiilor, o lege foarte importantă, dar cu multe aspectecare nu sunt în favoarea cetățenilor.

”Legea pensiilor trebuie să intre în vigoare, cu toate majorările, de la 1 ianuarie 2019, nu trebuie să așteptăm până în anul 2021! Trebuie să fim corecți cu cei peste 5 milioane de pensionari și săbeneficieze de măriri cât mai curând posibil. Dacă sunt bani la buget, de ce trebuie să așteptăm până în 2021?

Tocmai de aceea, colegii deputați din PRO România au depus un amendament pentru ca toate majorările prevăzute de lege să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019”, precizeazăBogdan Ivan, liderul PRO România Argeș.

 

”Cetățenii au nevoie de majorări în prezent, pentru că acum suntcreșteri de prețuri. În cazul în care Guvernul Dăncilă-Dragneanu face tot posibilul pentru ca toate majorările promise de legeapensiilor să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019, există un singur motiv: nu sunt bani! Iar dacă nu sunt bani, iată soluția: suspendarea pentru 1 an a subvenției primite de partide șiutilizarea fondurilor pentru plata pensiilor. Asta propune PRO România pentru ca cetățenii să beneficieze de majorărilepromise.

 

PSD a primit doar în luna septembrie 35 de milioane de lei, iar PNL – 16 milioane. Suma totală pentru 2018 plătităpartidelor este de 190 de milioane de lei. Nu mai puțin de 300.000 de pensii minine ar fi putut fi acordate din aceastăsumă”, susține Bogdan Ivan, vicepreședinte al PRO România.

Trebuie să avem o lege a pensiilor corectă, cetățeniitrebuie să beneficieze de drepturi egale și cel mai important, pensionarii nu trebuie mințiți. Dacă sunt bani, majorările trebuieaplicate de la 1 ianuarie 2019. Dacă nu sunt bani, să nu maiprimească partidele!”, încheie președintele PRO România Argeș, Bogdan Ivan.

Sursa Observator de Argeș

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.