Continutul Principal

Bogdan Ivan și Liviu Stancu aleși vicepreședinți Pro România la nivel național

Data: 9 noiembrie 2018

b896be65b9b4d62cc756cd4c7b93eb38

Argeșul a devenit un județ valorizat la nivelul formațiunii politice condusă de Victor Ponta și Daniel Constantin prin alegerile finalizate recent în cadrul Delegației Naționale a Pro România. Președintele filialei argeșene, Bogdan Ivan și avocatul Liviu Stancu au devenit vicepreședinți la nivel național în cadrul Pro România.
Evenimentul a fost condus de Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Câmpean. Astfel că proiectele care vizează dezvoltarea județului Argeș și nu numai, vor fi reprezentate cu succes la nivel național.
Atât liderul argeșean Bogdan Ivan, cât și avocatul Liviu Stancu fac parte din ca vicepreședinți și coordonatori din Consiliul de Strategii Guvernamentale din cadrul Pro România. „Argeșului i se acordă prin această alegere importanța cuvenită. Recunoaștere pe care alții nu au vrut sau nu au știut să o susțină în favoarea județului nostru. Proiectele care vizează Argeșul vor fi reprezentate de această dată cu succes la nivel național de întreaga echipă a Pro România” , a susținut liderul argeșean, Bogdan Ivan. De asemenea, avocatul piteștean Liviu Stancu, fost ministru secretar de stat în Ministerul Justiției a declarat aceeași idee de susținere a Argeșului în viitoarele proiecte de interes strategic național susținute de formațiunea politică condusă de Victor Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.