Continutul Principal

Bogdan Tohăneanu: Unul dintre colegii noştri şi-a pierdut mama în incendiul de la ATI. Orban, demisia de urgenţă!

Data: 15 noiembrie 2020

Reprezentantul PRO România, Bogdan Tohăneanu, a cerut, sâmbătă, demisia guvernului şi a preşedintelui CJ Neamţ, pe care-i consideră răspunzători pentru tragedia de Ia Spitalul Judeţean, unde au murit 10 pacienţi în urma incendiului declanşat la Secţia ATI.

Tohăneanu acuză „lipsa dotărilor şi a investiţiilor” care au determinat ca secţia ATI să fie suprasolicitată şi spune că autorităţile nu au învăţat mare lucru din precedentul de acum 5 ani, de la Colectiv.

„Este absolut revoltător că, la 5 ani de la Colectiv, avem spitale și instituții publice neautorizate de ISU și fără proceduri de incendiu. Este revoltător că, la 5 ani după Colectiv, instituțiile nu fac simulări de intervenție în caz de urgență și nu fac nimic ca să pregătească personalul pentru tragedii.

La 5 ani de la tragedia care a zguduit România, ministrul Sănătății și prim-ministrul sunt în campanie electorală, deși țara este puternic afectată de o pandemie. Lipsa dotărilor și a investițiilor necesare pentru suprasolicitarea de la ATI a dus azi la decesul mai multor persoane.

Unul dintre colegii noștri din PRO România Neamț și-a pierdut astăzi mama în incendiul de la ATI. Pentru ea și pentru toți ceilalți care au murit din cauza indiferenței și indolenței PSD – PNL, cer astăzi, de urgență, demisia Guvernului Orban și a Președintelui Consiliului Județean Neamt -Ionel Arsene!

Așa NU se mai poate!” a scris reprezentantul PRO România pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa: antena3.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.