Continutul Principal

Bombă cu efect întârziat după plecarea lui Mocioalcă. Val de demisii la PSD Caraș-Severin

Data: 8 decembrie 2018

PRORomania

Un nou val de demisii în organizația județeană PSD Caraș-Severin, după ce liderul său acesteia, Ion Mocioalcă și-a dat demisia săptâmâna trecută.

Plecarea lui Ion Mocioalcă și preluarea filialei județene PSD Caraș-Severin de către Luminița Jivan, ce urmează a fi anunțată luni, i-a ajutat și pe alți membri ai organizației să se hotărască.

Elena Borchescu, președinta organizației de femei PSD din Reșița, precum și vicepreședintele Anca Bircea, Luminița Țepeneu și Dana Ursu, au demisionat din partid, iar începând de vineri sunt membre ale PRO România.

„Alte șapte foste membre PSD, respectiv membre în Biroul de conducere al OFSD Reșița, au semnat adeziuni la PRO România Caraș-Severin. În zilele și săptămânile următoare, se vor înscrie în PRO România – filiala Caraș-Severin, mulți alții din cei nemulțumiți de drumul greșit pe care Dragnea a înțeles să ducă partidul”, susține Elena Borchescu, citată de expressdebanat.ro

Practic, în momentul de față, PSD și-a pierdut organizația de femei din Reșița și, cel mai probabil, în zilele următoare o astfel de veste va veni dinspre Caransebeș. Deși până acum era nedespărțită de Luminița Jivan, Elena Borchescu condamnă faptul că „în PSDragnea delictul de opinie e aspru sancționat, social-democrații sunt maziliți, marginalizați, Statutul nu este respectat, atitudinile totalitare ale vremelnicului Dragnea sunt duse la extrem și politica pumnului în gură s-a dovedit a fi păguboasă”.

Fosta lideră a femeilor social-democrate din Reșița admite că ruptura între PSDragnea și oameni s-a adâncit, astfel că a ales să meargă pe calea grea, dar corectă, care ar fi PRO România.

Sursa PSNEWS.RO

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.