Continutul Principal

Calculele lui Victor Ponta pentru noul Parlament European: ‘Există două variante. Îmi doresc varianta A, dar nu exclud pe B’

Data: 22 mai 2019

Președintele Pro România, Victor Ponta, a declarat marți, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că decizia privind familia europeană din care va face parte formațiunea sa după alegerile din 26 mai va fi luată în funcție de grupul în care se vor afla cei de la PSD.

”Cei care vor intra în Parlamentul European de la Pro România îl vor susține pe Frans Timmermans. Sunt social-democrați și am primit de Udo Bullman, liderul social-democraților, o invitație să facem parte din acel grup. Recunosc că nu aș vrea să facem parte din același grup ca oamenii domnului Dragnea care sunt foarte anti-europeni.

Varianta A pentru noi este dacă pleacă PSD, noi mergem la grupul social-democrat.

Pentru Pro România există două variante: varianta A – să mergem la social-democrați, în funcție de ce fac cei de la PSD. Varianta B – să mergem la grupul progresist, pro-european care se va forma în jurul domnului Macron și al ALDE. Am avut deja discuții în acest sens. Îmi doresc varianta A, dar nu exclud pe B”, a declarat Victor Ponta.

Președintele Pro România a mai spus că exclude ca partidul pe care îl conduce să facă parte din familia popularilor europeni.

”Exclud să facem parte din PPE, Suveraniști și ce or mai fi acolo”, a mai spus Victor Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.