Continutul Principal

Ce i-ar fi zis foştii colegi lui Ponta când a întrebat de unde vor avea bani de pensii: Păi n-o să mai fim noi la Putere

Data: 25 aprilie 2019

Fostul premier Victor Ponta a relatat, la Digi24, ce i-ar fi răspuns foştii săi colegi social-democraţi atunci când i-a întrebat de unde vor avea bani să susţină majorările de pensii promise.

 

Întrebat de ce nu au fost majorate pensiile la începutul anului, liderul Pro România a replicat:

 

„Pentru că nu aveau bani, aşa cum nu au nici acum. Evident, ce premier din lumea asta n-ar vrea să mărească pensiile şi salariile. Toţi ar vrea, dacă s-ar putea în fiecare zi. Important este să le măreşti atunci când sunt sustenabile, când ştii că economia privată îţi produce venituri de natură să ţii partea asta de pensii.

 

A venit legea doamnei Olguţa Vasilescu care spune aşa, în cifre: ‘În 2019, cam 60 de miliarde dăm pentru pensii, în 2021 dăm 140 de miliarde’. M-am dus şi i-am întrebat pe toţi: Chiar credeţi că se va întâmpla? ‘Nu’. Voi credeţi că găsim 80 de miliarde de lei peste noapte? ‘Nu’. Şi atunci de ce votaţi? ‘Păi cum să zicem că nu…’. Îmi minţiţi mie părinţii. Mama mea aş vrea să aibă pensia dublă, dar nu pot să îi spun ‘Stai liniştită că în 2021 îţi dă Olguţa’.

 

I-am întrebat ce vor face în 2021. ‘A, păi n-o să mai fim noi la Putere, o să vină ăştia USR, PNL şi o să zicem – Aţi văzut că ăştia nu vă mai dau…’. E un cinism… Politica este destul de cinică, nu spun că e aşa… numai trandafiri… E un cinism dus dincolo de acceptabilitate şi care va duce în rândul tuturor românilor la o dezamăgire şi la un dezgust care e foarte rău pentru ţară.”

  1. SA DEA DUMNEZEU SA VINA PONTA LA PUTERE SA SCAPAM DE JIGODIA JEGOASA DRAGNEA DISTRUGATORUL ROMANIEI

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.