Continutul Principal

Comisarul Corina Crețu, la Iași: Apartenența României la familia europeană aduce românilor prosperitate, stabilitate și siguranța unei vieți liniștite

Data: 30 martie 2019

Apartenența României la Uniunea Europeană aduce cetățenilor români prosperitate, stabilitate și siguranța unei vieți liniștite, a afirmat, sâmbătă, la Iași comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu.

Cred că este important ca românii să știe că Uniunea Europeană este alături de ei și că apartenența României la familia europeană aduce românilor prosperitate, stabilitate și siguranța unei vieți liniștite”, a susținut Crețu, în cadrul unei conferințe de presă alături de primarul Mihai Chirică în care a vorbit despre cum pot fi utilizate fondurile europene pentru dezvoltarea Iașiului, precum și a întregii regiuni a Moldovei.

Sâmbătă, 30 martie 2019, comisarul european pentru politică regională Corina Crețu s-a aflat într-o vizită oficială la Iași, pentru a se întâlni cu autoritățile locale și a vedea pe teren modul în care sunt folosite fondurile europene.

Înaltul oficial european a dezbătut împreună cu Mihai Chirică, primarul municipiului Iași, și cu reprezentanții autorităților locale din regiune, stadiul curent al investițiilor din zona Moldovei prin politica de coeziune, de la spitalul regional din Iași, la implementarea proiectului-pilot “Inițiativa pentru regiunile rămase în urmă” sau a celui privind Centrul Tehnologic din localitate.

Comisarul european CorinaCrețu a vizitat și șantierul unde se desfășoară lucrările de reabilitare a Palatului Braunstein, clădire de patrimoniu, efectuate cu fonduri europene. În aceeași zi, comisarul european a participat la festivitățile aniversare organizate de TV Moldova Plus, la 7 ani de la prima emisie a acestei televiziuni regionale.

sursa caleaeuropeana.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.