Continutul Principal

Comisarul european Corina Crețu în vizită la Iași pentru a discuta despre prioritățile de investiții și politica de coeziune post-2020

Data: 29 martie 2019

Sâmbătă, 30 martie 2019, comisarul european pentru politică regională Corina Crețu se va afla într-o vizită oficială la Iași, pentru a se întâlni cu autoritățile locale și a vedea pe teren modul în care sunt folosite fondurile europene.

29/03/2019
Înaltul oficial european va dezbate, împreună cu dl. Mihai Chirică, primarul municipiului Iași, și cu reprezentanții autorităților locale din regiune, stadiul curent al investițiilor din zona Moldovei prin politica de coeziune, de la spitalul regional din Iași, la implementarea proiectului-pilot „Inițiativa pentru regiunile rămase în urmă” sau a celui privind Centrul Tehnologic din localitate.

Comisarul european Corina Crețu va vizita și șantierul unde se desfășoară lucrările de reabilitare a Palatului Braunstein, clădire de patrimoniu, efectuate cu fonduri europene. În aceeași zi, comisarul european va participa la festivitățile aniversare organizate de TV Moldova Plus, la 7 ani de la prima emisie a acestei televiziuni regionale.

Presa este invitată să participe la dezbaterea ce va avea loc la Primăria Municipiului Iași, precum și la vizita efectuată la proiectul cu finanțare europeană de la Palatul Braunstein.

sursa ec.europa.eu

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.