Continutul Principal

Comunicat de presă – Pro România Mehedinţi

Data: 13 noiembrie 2018

sigle-2

Cornel Stroescu, coordonatorul Pro România susţine că ţara se află într-o situaţie extrem de delicată, acum, când au rămas mai puţin de două luni până când România va prelua preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

„Demisia ministrului pentru afaceri europene, Victor Negrescu, unul dintre puţinii miniştri cu o imagine bună la Bruxelles, care s-a ocupat de organizarea în detaliu a preşedinţiei României, nu face decât să demonstreze în faţa forurilor europene instabilitatea politică din România”, a precizat Cornel Stroescu, coordonatorul filialei Mehedinţi a Pro România.

Din punctul nostru de vedere, România este total nepregătită pentru pentru preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Acest eveniment ar fi putut reprezenta şansa noastră de a fi noi cei care stabilim agenda europeană, dar interesele lui Liviu Dragnea sunt îndreptate spre a întoarce spatele Europei.

PRO România va propune la viitoarele alegeri europarlamentare doar oameni competenţi, profesionişti în domeniile lor de activitate şi care sunt dispuşi să se bată pentru interesele României şi nu pentru cele ale unui singur om.

Biroul de presă
Pro România Mehedinţi

Data,
13.11.2018

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.