Continutul Principal

Comunicat de presă

Data: 20 noiembrie 2018 |  Categorie: Nicio categorie

PRO România: Instabilitatea, incompetența și incoerența de la vârful Guvernului vor arunca România într-o noua criză politică, urmată în anul următor de o criză economică

Partidul PRO România consideră faptul că ultima remaniere guvernamentală propusă de PSD nu are nicio legătură cu interesele României și ale cetățenilor, ci este doar o reglare de conturi a lui Liviu Dragnea cu cei care i s-au opus și o răsplătire cu funcții și bani a celor care i-au rămas obedienți.

”Instabilitatea, incompetența și incoerența pe care Liviu Dragnea și PSD le manifestă la guvernare vor arunca România într-o criză politică, urmată în scurt timp de una economică. Este inadmisibil ca în doar doi ani de zile să fie schimbați trei premieri și peste 60 de miniștri. Sunt ministere unde s-au perindat și câte 4-5 miniștri, adică unul la mai puțin de șase luni”, a declarat purtătorul de cuvânt al PRO România, Gabriela Podașcă.

În acest context, PRO România susține că ultima remaniere guvernamentală nu va îmbunătăți cu nimic calitatea actului de guvernare, deoarece selecția a fost făcută pe bază de obediență față de Liviu Dragnea și nicidecum în funcție de competență, profesionalism sau integritate.

”România va fi nevoită să preia președinția Consiliului UE cu oameni total nepregătiți și inadecvați pentru portofoliile pe care le ocupă. Cu două-trei excepții, vom fi reprezentați de politruci a căror singură calitate este respectarea obiectivelor personale ale lui Liviu Dragnea”, a spus Gabriela Podașcă.

PRO România apreciază că respingerile de către președintele Klaus Iohannis a propunerilor de la Ministerul Transporturilor și Ministerul Dezvoltării reprezintă doar o temporizare a rotației cadrelor la PSD, dar că viitorul Guvern Dragnea-Dăncilă va continua să facă mult rău României.

”Klaus Iohannis trebuia să explice mult mai clar care sunt criteriile care au stat la baza deciziei sale. A refuzat două propuneri, dar nu a adus niciun argument pentru care a acceptat alți oameni care acum un an sau doi au fost dați afară din guvern pe motive de incompetență chiar de partidul care i-a propus. De ce sunt acum mai buni?”, a completat Gabriela Podașcă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.