Continutul Principal

Corina Crețu, apel de ULTIM MOMENT pentru premierul Dăncilă: ‘Sper ca acest subiect de importantă primordială pentru cetățenii României să nu fie politizat’

Data: 24 aprilie 2019

Comisarul european Corina Crețu lansează un nou apel către foștii săi colegi de partid, pe care îi roagă să nu politizeze investiții de care vor beneficia românii din toate zonele țării. Tema nu este una nouă, însă este una pe care Guvernul României și Uniunea Europeană nu par să poată găsi un consens.

„În legătură cu temă spitalelor regionale de la Craiova, Iași și Cluj-Napoca, precizez încă o data că serviciile Comisiei Europene nu pot înainta cu aceste proiecte până când Guvernul României nu răspunde clarificărilor solicitate în aprilie și octombrie 2018. Neprimind nici un răspuns, am retrimis această scrisoare în martie 2019, cu speranța accelerării procesului de realizare a acestor proiecte.

 

Comisia Europeană și eu personal suntem, că întotdeauna, la dispoziția autorităților naționale și sper că acest subiect de importantă primordială pentru cetățenii României să nu fie politizat”, scrie Corina Crețu pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.