Continutul Principal

Corina Crețu, apel la primarii din România: Îi invit pe toți, indiferent de culoarea politică!

Data: 3 iunie 2019

Comisarul european, Corina Crețu, face un apel la toți primarii din România, indiferent de culoarea politică, cu privire la posibilitățile oferite de Agenda Urbană.

”Ii invit pe toti primarii din Romania, indiferent de culoarea lor politica, sa se foloseasca de toate posibilitatile oferite de Agenda Urbana, pe care am lansat-o exact acum patru ani la Bruxelles. In opinia mea, in negocierile pentru noul exercitiu financiar 2021-2027, primarii ar trebui sa faca front comun pentru a convinge Guvernul Romaniei, oricare ar fi acesta, sa ofere oraselor, mari sau mici, sume cat mai mari in administrare directa, fapt care sa fie consfintit in noul Acord de Parteneriat dintre Romania si Uniunea Europeana, ca si in noile Programe Operationale privind folosirea fondurilor europene.

In propunerea Comisiei Europene, care va trebui aprobata de noul Parlament European si de Consiliul European, m-am zbatut sa introducem obligativitatea ca cel putin 10 la suta din suma alocata unei tari sa fie la dispozitia localitatilor din acea tara, ele fiind responsabile atat de realizarea, cat si de implementarea proiectelor. In opinia mea, nevoile sunt diferite pentru fiecare localitate in parte si este normal ca aceste comunitati sa decida singure unde, cat, cum sa investeasca, in functie de nevoile oamenilor din regiunea respectiva. Va doresc o seara frumoasa de duminica si o saptamana frumoasa!” a scris Corina Crețu, pe pagina sa de Facebook.

  1. Felicitàri ! <3 Un om care iubeste Romàniasi poporul sàu .Am tot respectul pentru d na Comisar Corina Cretu !

  2. Toate aceste masuri si recomandari ale partidului PROROMANIA trebuie sa ajunga imediat la toti primarii si cumva ajutati sa/si intocmeasca programe ,proiecte dupa nevoi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.