Continutul Principal

Corina Crețu îl acuză pe Eugen Teodorovici de gesturi PUERILE: schimb de replici Pro România – PSD

Data: 19 mai 2019

Comisarul european Corina Crețu, candidat Pro România la europarlamentare, a transmis duminică, pe Facebook, că ministrul PSD al Finanțelor, Eugen Teodorovici, minte atunci când îi aduce acuzații.

 

„Referitor la acuzațiile domnului Orlando Teodorovici aș dori să fac următoarele precizări: la nivelul cabinetului meu nu s-a primit nicio solicitare oficială pentru o eventuală întâlnire a domnului ministru cu Comisarul European. A existat o astfel de solicitare adresată Directorului General DG Regio, cu o zi înainte de data venirii domnului ministru la Bruxelles, însă din păcate directorul General al DG Regio avea programată o misiune oficială într-un alt stat membru și, ca atare, nu se afla fizic la Bruxelles în ziua respectivă.

Prin urmare, acuzațiile domnului ministru sunt pur și simplu nefondate, rău intenționate și bineînțeles cu un profund scop electoral. După toată munca și ajutorul oferit de serviciile DG Regio autorităților române de-a lungul acestor ani cred că este mai mult decât nedrept să faci astfel de acuzații puerile. Așa cum am făcut de fiecare dată, reiterez și cu această ocazie disponibilitatea mea și a colegilor DG Regio de a ne întâlni cu orice ministru sau reprezentant al autorităților naționale atunci când există o solicitare din partea autorităților naționale în acest sens și când, bineînțeles, ne aflăm cu toții la Bruxelles.

 

Dacă, însă, solicitarea se face de pe o zi pe alta, așa cum s-a întâmplat în acest caz, normal că există riscul ca reprezentanții Comisiei sa fie în misiuni oficiale în alte state membre și nu la Bruxelles. Reamintesc faptul că atât eu cât și Serviciile DG Regio avem în responsabilitate relația cu 28 de state membre”, a scris Corina Crețu pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.