Continutul Principal

Corina Crețu la Pro România? Victor Ponta, anunț de ULTIM MOMENT

Data: 6 decembrie 2018

WhatsApp Image 2018-11-12 at 15.13.30

Victor Ponta a anunțat că a invitat-o pe comisarul european pentru politică regională Corina Crețu să candideze pe lista partidului său la alegerile europarlamentare din 2019 și a denunțat criticile venite din partea PSD la adresa oficialului european.

„Discuţii cu doamna Creţu au fost pentru a candida la europarlamentare. Când vor fi finalizate, vă vom spune. Mi-aş dori. Cred că trebuie să fie absolut inconştient să nu vrei să o ai pe listă la alegerile pentru Parlamentul European pe un comisar european. Trebuie să fii nebun, să fii sinucigaş. Cred că şi PNL-ul şi USR-ul ar vrea să o aibă pe liste. Cum aş zice eu că nu aş vrea ca doamna Corina Creţu să fie pe liste?! Aş vrea, dar este prematur în acest moment, are nişte obligaţii ca şi comisar european”, a declarat Ponta, citat de Agerpres.

Fostul premier a catalogat ca inadmisibil modul în care este criticată Crețu de către PSD. „Faptul că acum o bălăcăresc şi o fac în toate felurile este inadmisibil. Mi-a plăcut că Olguţa Vasilescu a spus că nu mai este pesedistă. Corina Creţu este în PSD de pe vremea când Liviu Dragnea era la PDL, eu eram procuror şi Olguţa Vasilescu era în PRM”, a comentat Victor Ponta.

Victor Ponta a mai transmis faptul că își va asuma o candidatură ca „locomotivă” a partidului în calitate de cap de listă, fără a avea intenția să meargă la Bruxelles.

Corina Crețu a fost cap de listă din partea PSD pentru alegerile europarlamentare din 2014. Atunci, 32,16% dintre români au ieşit la vot, iar cei mai mulţi au pus ştampila pe alianţa PSD-UNPR-PC, aceasta obținând 16 mandate în Parlamentul European.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.