Continutul Principal

Corina Crețu, mesaj la finalul mandatului de comisar european: A fost o onoare pentru mine să fiu parte a echipei Juncker. Privesc cu încredere spre noile provocări din mandatul de europarlamentar

Data: 28 iunie 2019

„Sunt mândră de cei aproape cinci ani în care am fost comisar european pentru Politică Regională și privesc cu încredere spre noile provocări din mandatul pe care îl încep săptămâna viitoare în cadrul Parlamentului European” , a precizat Corina Crețu într-o postare pe pagina sa de Facebook într-un mesaj ce vine la finalul perioadei în care aceasta a fost membru al echipei în Comisia Juncker și înainte de a-și prelua noile atribuții în calitate de europarlamentar.

”A fost o onoare pentru mine să fiu parte a echipei Juncker timp de aproape cinci ani. Sunt ani de care sunt foarte mândră, ani în care am muncit mult și în care am încercat să ajut toate Statele Membre ale UE să atragă fonduri europene pentru propria dezvoltare și pentru a le oferi o viață mai bună tuturor cetățenilor europeni”, a mai scris Crețu, mulțumindu-le și celor care au făcut parte din Cabinetul său și echipei de specialiști din cadrul DG REGIO.

Aceasta a trecut în revistă o parte din realizările obținute în cei aproape cinci ani de mandat: ”Grupul de lucru pentru o mai bună implementare; Grupul la nivel înalt pentru simplificare, Inițiativa privind regiunile mai puțin dezvoltate sau cea pentru regiunile carbonifere aflate în tranziție; măsurile speciale pe care le-am luat pentru Grecia, precum și Agenda Urbană a UE”.

„Includ aici și propunerea noastră privind bugetul politicii de coeziune și noile regulamente simplificate de folosire a fondurilor europene după 2021. Sunt mulțumită de toate aceste rezultate bune pe care le-am obținut împreună”, a mai spus Crețu.

”De săptămâna viitoare mă reîntorc în Parlamentul European, urmând să îmi încep mandatul de europarlamentar, câștigat în urma votului românilor din 26 mai 2019, in urma increderii acordate echipei PRO Romania. Sunt mândră de cei aproape cinci ani în care am fost Comisar European pentru Politica Regională și privesc cu încredere spre noile provocări din mandatul pe care îl începe săptămâna viitoare în cadrul Parlamentului European, din partea PRO România.

Le mulțumesc încă o dată tuturor – inclusiv pentru acest moment de suflet, foarte emoționant pentru mine”, a conchis Corina Crețu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.