Continutul Principal

Corina Creţu şi Mihai Tudose vor face parte din grupul social-democraţilor din Parlamentul European

Data: 26 iunie 2019

Corina Creţu şi Mihai Tudose vor face parte din grupul social-democraţilor din Parlamentul European, anunţă liderul Pro România, Victor Ponta.

„Totul este bine când se termină cu bine/ Corina Creţu şi Mihai Tudose sunt adevăraţi social-democraţi şi locul lor natural era în Grupul Social Democrat din Parlamentul European-mai ales că au fost acceptaţi fără să fie obligaţi să intre în Delegaţia PSD ! Totul în regulă, totul conform cu ceea ce au promis celor 600.000 de oameni care i-au votat!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.
El îl acuză pe Dacian Cioloş că nu a vrut să îi primească în grupul Renew Europe.
„Chiar şi cei mai talibani antipesedisti nu pot să ne reproşeze nimic după ce am avut parte de un pic de “circ dambovitean” la Grupul “Renew Europe” tocmai din partea unor români / opoziţia vehemenţă a lui Dacian Ciolos este pentru noi o lecţie importantă despre dialog, valori europene şi capacitatea de a construi parteneriate oneste şi în interesul României / de fapt totul a fost o simplă gelozie personală-Dacian Ciolos nu suportă ideea că în acelaşi grup cu el să fie şi un Comisar European considerat mai eficient şi care chiar a lucrat pentru România ( nu pentru Franţa)-oamenii mici au orgolii mari!”, afirmă Ponta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.