Continutul Principal

Corina Crețu SPULBERĂ acuzațiile lui Liviu Dragnea în scandalul ‘scrisoarea lui Timmermans’: ‘Discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare!’

Data: 16 mai 2019

Comisarul european Corina Crețu răspunde atacurilor lansate de liderul PSD. Liviu Dragnea, la adresa ei. Dragnea a acuzat, astăzi, că votul dat în Consiliul de miniștri pentru a transmite scrisoarea de avertisment către România, semnată de Frans Timmermans, o pune în dificultate pe Corina Crețu, din moment ce în Consiliu decizia a fost luată cu unanimitate. Practic, Dragnea acuză că fosta sa colegă de partid ar fi votat împotriva României.

„Se impune o precizare în urma recentelor atacuri la adresa mea, care vin dinspre dl Liviu Dragnea și alți oameni ai săi:

 

Eu fac parte din Colegiul Comisarilor, NU din Consiliul de Miniștri – unde se reunesc miniștrii Guvernelor naționale (deci inclusiv ai Guvernului României)!

 

În Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea acestei scrisori.

 

Îmi pare rău să văd că aceste atacuri escaladează și sper ca ultima săptămână de campanie să nu polarizeze și mai mult societatea, cu atât mai mult cu cât discursul împotriva mea se bazează pe dezinformare!”, scrie Corina Crețu pe Facebook.

  1. Va felicit pentru modul delicat in care raspundeti neavenitilor din PSD. Continuati linia democratiei de catifea, vorbiti oamenilor pe intelesul lor si ve-ti reusi sa castigati increderea romanilor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.