Continutul Principal

CORONAVIRUS. Nicolae Bănicioiu avertizează: „Ce facem? Absolut toată lumea poate transmite acest virus!”

Data: 20 martie 2020

Nicolae Bănicioiu transmite printr-o postare pe Facebook că toată lumea, aparent sănătoasă, poate transmite coronavirusul. Deputatul PRO România spune că, potrivit studiilor făcute de o publicație americană, România se află pe curba statistică a Italiei, mai devreme cu două-trei săptămâni, în lipsa unei responsabilități din partea cetățenilor.

„Ce știm? Știm că deși schema terapeutică din România este la un nivel eficient(25 cazuri vindecate/ 0 decese) și eforturile medicilor sunt de necontestat, deși majoritatea oamenilor fac forme minime de Covid-19 sau asimptomatice, ABSOLUT TOATĂ LUMEA, APARENT SĂNĂTOASĂ, POATE TRANSMITE ACEST VIRUS.

Ce facem? Conform studiilor făcute de publicația americană Financial Times SUNTEM EXACT PE CURBA STATISTICĂ A ITALIEI, mai devreme cu două-trei săptămâni, adică dacă nu avem grijă putem ajunge în situația în care sunt ei astăzi.

Care e concluzia? Niciodată până acum, doctorii, oamenii de știință, virusologii, chimiștii, bancherii, politicienii, analiștii, corporațiile și, într-un cuvânt, întreaga comunitate nu și-au unit eforturile împotriva unui dușman comun. TOTUL E ÎN ZADAR DACĂ NU TE IMPLICI ȘI TU ȘI NU RESPECȚI REGULILE IMPUSE DE AUTORITĂȚI”, scrie Nicolae Bănicioiu pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.