Continutul Principal

Daniel Constantin a identificat vinovatul: ‘Tăriceanu conduce ministerul Energiei prin intermediari, așa cum Dragnea conduce Guvernul tot prin intermediari’

Data: 18 ianuarie 2019

Deputatul Daniel Constantin îl acuză pe președintele Senatului că ar fi responsabil de situatia de la CEO, într-un mesaj postat de politician pe pagina de Facebook. ”Situația de la CEO Oltenia este explozivă pentru sistemul energetic românesc iar la guvern se caută vinovații. Directorul CEO, ministrul energiei, premierul, etc. Toți au partea lor de vină, dar pentru acest dezastru cea mai mare vinovăție trebuie pusă în dreptul lui Tăriceanu. Am spus încâ din 2017 că primul lucru negociat de acesta cu Liviu Dragnea a fost ministerul energiei. Dacă vă uitați în consiliile de administrație și conducerile executive ale companiilor din subordinea ministerului o să întelegeți de ce!

Astăzi a ieșit la suprafață incompetența celor propuși pe criterii politice la CEO, dar este o chestiune de timp până „explodeaza” alte situații similare!

 

Anton Anton și cei propuși de Tariceanu aplica ideile acestuia, așa cum cei din guvern nu se abat de la măsurile lui Liviu Dragnea.

 

Așadar, chiar dacă nu are tăria de caracter să-și asume vreodată ceva, Tăriceanu o să plătească personal în fața electoratului eșecul guvernării în câteva domenii cheie, așa cum este și energia!”, a scris Daniel Constantin pe pagina personală de Facebook.

Sursa Stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.