Continutul Principal

DEMISIE-BOMBĂ în Guvern? „Invitaţie” de ultimă oră după o gafă antologică. Breaking news în PSD

Data: 4 martie 2019

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, vicepreședinte Pro România, i-a adresat ministrului Apărării un îndemn fără echivoc: ”Direcția Demisie, înainte, marș!”.

Rebega își motivează solicitarea prin faptul că la Bistrița, la trecerea în revistă a Batalionului 812 Infanterie, ministrul Apărării, Gabriel Leș, își consulta telefonul mobil. ”Militarii care îi dădeau onorul sunt recent reveniți din Afganistan, sunt oameni care au servit sub drapelul României și care, cu siguranță, au văzut de multe ori moartea în ochi. După cum se observă, la moarte s-au putut uita, dar la ochii ministrului, ba!”, scrie europarlamentarul Pro România pe pagina sa de facebook.

Rebega crede că ”dacă ar fi făcut armata, cetățeanul Gabriel Leș ar fi învățat și ceva bune maniere. Măcar de ochii lumii!”. Iar ”pentru umilirea unor ostași ai Armatei Române la o paradă oficială, cred că pedeapsa cea mai potrivită ar fi ca d-nul Leș să petreacă un stagiu în Afganistan, ca soldat neinstruit, explicându-le talibanilor aplicația Candycrush. Sau o pedeapsă mai blândă, având în vedere că d-l ministru dă dovada unor dizabilități profesionale: demisia!”

sursa evz.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.