Continutul Principal

Deputatul de Timis Adrian Pau, dupa ce a trecut de la PSD la Pro Romania: Vom castiga alegerile. Ii vrea locul lui Calin Dobra

Data: 7 februarie 2019

Deputatul Adrian Pau, care recent a trecut de la PSD la Pro Romania, este convins ca partidul in care s-a inscris poate castiga alegerile locale si chiar se gandeste la o candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis.

OpiniaTimisoarei

 

Deputatul de Timis Adrian Pau, dupa ce a trecut de la PSD la Pro Romania: Vom castiga alegerile. Ii vrea locul lui Calin Dobra

7 februarie, 2019 – 04:44 PMAutor: Liliana Iedu Categorie: POLITIC0

 

 

 

 

TIMISOARA. Deputatul Adrian Pau, care recent a trecut de la PSD la Pro Romania, este convins ca partidul in care s-a inscris poate castiga alegerile locale si chiar se gandeste la o candidatura pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Timis.

 

CITESTE SI: Se cauta un consultant pentru Centura de Sud a Timisoarei. Ce raspundere uriasa poarta

 

Pau este increzator si subliniaza ca atunci cand a intrat in PSD, partidul nu se afla la putere. La fel si acum, Pro Romania nu se afla la putere. Mai mult, deputatul crede ca Pro Romania poate castiga alegerile locale.

 

„Am convingerea ca vom castiga Primaria Timisoara si Consiliul Judetean Timis in urma negocierilor din 2020. Demersurile noastre in aceste directii vor fi indreptate. In Consiliul Judetean cu siguranta vor fi negocieri pentru formarea majoritatii si pentru numirea presedintelui consiliului judetean. Iar pentru Primaria Timisoara vom identifica un candidat ideal. Avem destul timp, cred ca nu vom repeta greselile pe care le-am facut in vechiul partid, sa anuntam pe ultima suta de metri un candidat pentru care sa muncim si sa-i facem notorietate”, a declarat Adrian Pau.

Intrebat daca isi propune sa candideze la alegerile locale pentru un post, Pau a spus ca mai intai trebuie sa convinga partidul.

 

„Ma gandesc sa candidez la Consiliul Judetean, cu certitudine. Mi-ar surade o astfel de varianta, nu stiu daca voi avea o astfel de convingere si peste doi ani. Putem lua in calcul chiar sustinerea unui candidat independent la alegerile pentru Primaria Timisoara”, a adaugat deputatul.

 

In final, a tinut sa precizeze ca nu a avut o discutie cu fostul sau sef de partid de la PSD Timis, Calin Dobra, dar ca nici nu a fost vreodata apropiat de liderul interimar social democrat.

Sursa opiniatimisoarei.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.