Continutul Principal

Deputatul Pro România Gabriela Podașcă critică dur Guvernul PSD-ALDE

Data: 16 iulie 2019

„Ce mai face Guvernul PSD-ALDE in ultima vreme?

In primul rând, transparenta și informarea corectă a cetățenilor sunt lucruri total străine acestui Guvern. Și pentru că nu-și asumă să comunice public ce au de gând să facă pentru a acoperi gaura uriașă din buget, văd tot felul de informații pe surse care apar în spațiul public.

Dintre toate, cea mai proastă mi se pare posibilitatea ca Guvernul să taie indemnizația persoanelor cu handicap. Vreau să trag un semnal de alarmă către actuala guvernare să înțeleagă că este o linie roșie peste care nu se poate trece. După ce la începutul anului au acordat ZERO lei pentru plata indemnizațiilor însoțitorilor persoanelor cu dizabilități și i-au lăsat la mila primarilor, acum s-au gândit să taie inclusiv veniturile celor cu handicap. Pentru un partid de stânga, așa ceva este strigător la cer!

Nu numai că nu trebuie să se atingă de indemnizațiile acestor oameni, dar Guvernul ar trebui să facă mult mai multe pentru integrarea lor în societatea și să adopte măsuri și politici publice care să vină cu adevărat în sprijinul lor.

Noi la PRO România credem cu adevărat că a fi social-democrat înseamnă să ai grijă de toți și în special de cei mai vulnerabili. Tocmai de aceea suntem pregătiți cu soluții care să le ofere persoanelor cu handicap mai multe oportunități de angajare și să îi ajute să își ofere contribuția în societate, și nu să îi transforme în asistați sociali”, susține deputatul Pro România, Gabriela Podașcă, într-o postare incisivă pe pagina de facebook.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.