Continutul Principal

Dumitru Goldbach, coordonatorul judeţean al PRO România: “În Teleorman, ne-am dezvoltat frumos!”

Data: 4 aprilie 2019

Două teme majore au fost dezbătute în prima conferinţă de presă desfăşurată de PRO România Teleorman, formaţiune politică coordonată la nivelul judeţului de către Dumitru Goldbach, lector universitar la Universitatea Valahia din Alexandria.

“Credem că noi putem schimba ceva. Dacă te implici în politică, există o şansă a schimbării. Sunt convins că demersului nostru se vor alătura foarte mulţi teleormăneni, oameni de valoare şi de bună credinţă. Uşile partidului sunt deschise, atât pentru cei care au făcut politică, cât şi pentru oamenii care nu au mai fost implicaţi în viaţa de partid”, a precizat Dumitru Goldbach.

Liderul judeţean spune că, în numai câteva luni de zile, organizaţia din Teleorman s-a dezvoltat frumos. Dar, recunoaşte, este loc şi de mai bine. În momentul de faţă, la nivelul judeţului există 59 de organizaţii (grupuri de iniţiativă), în toate municipiile şi oraşele, dar şi organizaţii de tineret, de femei şi pensionari.

“Nu a fost uşor, spune politicianul, au fost presiuni la tot pasul. Chiar şi ameninţări. Unii dintre cei cu care am pornit la drum au avut de suferit. Este şi cazul unui profesor pensionar din Roşiorii de Vede, căruia i-au fost luate orele şi i s-a spus că nu va mai avea prelungire, din cauza faptului că s-a înscris în PRO România”.

Referitor la lista pentru pentru Parlamentul European, acesta a afirmat că partidul are cei mai valoroşi candidaţi, politicieni cu renume, implicaţi activ în viaţa de zi cu zi a ţării, foşti prim-miniştri, persoane apreciate şi respectate de către partenerii noştri europeni.

sursa http://explozivnews24.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.