Continutul Principal

Emilia Meiroşu: Nu mai sunt bani de pensii. Până când se mai fac plăţile

Data: 30 ianuarie 2019

Emilia Meiroșu, deputatul Pro România, susține că, în realitate, nu sunt bani pentru legea pensiilor susţinută de tandemul PSD -ALDE şi se încearcă păcălirea pensionarilor, prin această amânare până după alegerile din 2020, potrivit obiectivbr.ro.

Așadar, demnitarul a explicat că Guvernul Dăncilă-Dragnea vrea să meargă mai departe cu legea pensiilor, o lege foarte importantă deşi cuprinde multe aspecte care nu sunt în favoarea cetăţenilor.

„Legea pensiilor trebuie să intre în vigoare, cu toate majorările, de la 1 ianuarie 2019, nu trebuie să aşteptăm până în anul 2021! Trebuie să fim corecţi cu cei peste 5 milioane de pensionari şi să beneficieze de măriri cât mai curând posibil. Dacă sunt bani la buget, de ce trebuie să aşteptăm până în 2021? Tocmai de aceea, colegii deputaţi din PRO România au depus un amendament pentru ca toate majorările prevăzute de lege să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019. Cetăţenii au nevoie de majorări în prezent, pentru că acum sunt creşteri de preţuri. Deja se vorbeşte despre o creştere cu 30% la produsele de bază în decembrie 2018, comparativ cu anul trecut! În cazul în care Guvernul Dăncilă-Dragnea nu face tot posibilul pentru ca toate majorările promise de legea pensiilor să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2019, există un singur motiv: nu sunt bani! Aşadar, legea pensiilor este o MINCIUNĂ, praf în ochii pensionarilor!”, declară Meiroşu, liderul Pro România Brăila.

Publicația precizează că Pro România pune la grea încercare tandemul PSD-ALDE  propunând şi o soluţie: suspendarea pentru 1 an a subvenţiei primite de partide şi utilizarea fondurilor pentru plata pensiilor.

„PSD a primit doar în luna septembrie 35 de milioane de lei, iar PNL – 16 milioane. Suma totală pentru 2018 plătită partidelor este de 190 de milioane de lei. Nu mai puţin de 300.000 de pensii minime ar fi putut fi acordate din această sumă. Dacă sunt bani, majorările să fie aplicate de la 1 ianuarie 2019. Dacă nu sunt bani, să nu mai fie minţiţi pensionarii!”, argumentează Emilia Meiroşu, vicepreşedinte al Pro România.

sursa romaniatv.net

 1. Aveti perfectă dreptate d-na deputat !
  Clanul mincinosilor sa fie cat mai repede extirpat..
  Au promis clar ca de la 01 ianuarie 2019 maresc pensiile in tandem cu scumpirile si nu se țin de promisiune.. si toate acestea de de? Nu au bani, clar si foarte limpede !
  Au bagat doctrină in sufletul pensionarilor, i-au mintit cu nerusinare ca să ii voteze si acum le-au luat pâinea de la gură !
  Rușine să le fie .. in toata puterea cuvantului ! Amărâtii de pensionari traiesc din 640 lei lunar, iar ei se lăfăie in sutele de mii, este corect ?
  Pensionari..Treziti-vă la realitate, vedeți si dvs. cine vă vrea binele si cine nu.,Pro România vrea trai decent pentru fiecare român, fie ca e copil, salariat sau pensionar.
  Deschideti ochii si vedeți tot ce se întâmplă in jurul dvs.cat mai repede posibil.
  Haideti sa fim uniți, sa vedem realitatea asa cum este ea si sa avem curajul sa vorbim, nu se mai poate. Haideti cu toții sa avem un nou început.
  Partidul Pro România are solutii pentru noi toți.
  AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.