Continutul Principal

Felix Rache, atac fără ocolișuri la Kovesi: Legea e pentru toți!

Data: 16 februarie 2019

Felix Rache, strategul pe comunicare al partidului condus de Victor Ponta, Pro România, arată într-o postare pe Facebook că fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, trebuie să își demonstreze nevinovăția ca orice om, în fața Justiției.

”Nu România a inventat tele-justiția, noi doar am perfecționat-o”, arată Rache, în mesajul publicat pe internet.

Puteți citi mai jos postarea intergrală.

”Cand un prim ministru nu se sustrage audierilor de la DNA, chiar daca urca scarile in carje, e greu ca un procuror sa isi permita sa nu vina la o audiere. Koveshi stie ca prezumtia de vinovatie este inventia Directiei pe care a condus-o, ca doar cine urca scarile Parchetelor avea deja imaginea sifonata dinainte de a fi acuzat. Nu Romania a inventat tele-justitia, noi doar am perfectionat-o. Cuplul Udrea-Basescu merita macar audiat pentru aceste merite.

Cum fostul prim ministru a mers in sala de judecată , chiar dacă era un dosar politic, Ponta a pierdut mai mult decat un post de procuror european. Si Koveshi trebuie sa isi demonstreze nevinovatia ca orice om. Legea e pentru toti! Daca un prim ministru nu a fost mai presus de lege, nici un procuror nu trebuie sa fie mai presus de lege!

Justitia trebuie sa distrugă coruptia, nu destine, insa Koveshi crede ca statul de drept este doar cel in care ea este sefa DNA.

Gresit! Justitia trebuie sa fie oarba.

Koveshi spune ca ea nu vrea sa raspunda denuntului unor inculpati. Sa ii amintim ca majoritatea dosarele facute de DNA (sub conducerea ei) se bazau doar pe denunturile unor inculpati.

Nu exista denuntatori rai si denuntatori buni.”

sursa psnews.ro

  1. Eu sunt o pensionara care v-am criticat pentru INDICELE DE CORECTIE modificat de Pop la pensii dar sunt in stare sa va si sustin in fata pensionarilor.
    Eu am aparut la televizor si voi mai aparea sa sustin problemele pensionarilor.Acuma vreau sa va rog sa interveniti la modificarile la Legea 16/2000 -lege ce este trimisa inapoi la parlament pentru analiza.Va rog sa ma sunati sa va spun ce trebuie sa sustineti in parlament sa fie modificat.Nu va dati seama ce importanta este aceasta lege pentru pensionari si hibele ei fiind ani electorali 2019.2020.De asemenea vreau sa va fac propuneri de modificare a unor legii privind pensionari.legea pensiilor unde puteti sa aveti o initiativa parlamentara de modificare a unor articole ce sunt in favoarea pensionarilor.Sa stiti de la mine un lucru,,legea pensiilor cu care s-a laudat ministra nu este deloc echitabila.Eu am lucrat la pensii si o sa vedeti dezastrul cand vor da normele,sunt chichite pe care nu le-a sesizat nimeni.ASTEPT SA FIU CONTACTATA.Georgeta Zarvescu 0734776041

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.