Continutul Principal

Felix Rache : Dragnea le-a spus liderilor socialiștilor europeni că îi pare rău de Corina Crețu. Minte la tupeu

Data: 23 februarie 2019

Felix Rache sustine, intr-o postare pe Facebook, ca Liviu Dragnea le-a spus, ieri, la Madrid, liderilor socialistilor europeni ca ii pare rau ca jignirile unor colegi au determinat-o pe Corina Cretu sa paraseasca partidul.

„Aseară, la Madrid, Dragnea a luat cuvantul la “Leaders Dinner”. A zis ca are o datorie de onoare sa ii multumeasca Corinei Crețu pentru ajutor şi ca ii pare rau ca jignirile unor colegi au adus-o in starea de a parasi partidul, fara sa inteleaga tensiunea din societate.

Povestea asta cu “colegii” care o jignesc pe Corina Crețu si el isi cere scuze este atat de “Dragnea trade mark” incat acum o exporta și in Europa. De la “ nu știu eu ce fac ei la Guvern” a trecut la “nu știu eu ce fac ei la partid”. E ca o nevasta: stie doar ce vrea, ce îl interesează. Ca stil personal, Dragnea nu minte ca Basescu. La Dragnea simți ca te minte, pe Basescu il mai și credeai din când în când…

Dragnea minte la tupeu. Dacă nasul lui Dragnea ar creste după fiecare minciuna nu i s-ar mai vedea mustata de nas”, a scris Felix Rache pe Facebook.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.