Continutul Principal

Felix Rache povestește un episod HALUCINANT cu liderii PSD, la Brăila: au intrat pe la ghenă și au tulit-o repede

Data: 18 martie 2019

Felix Rache

Coordonatorul de comunicare al Pro România, Felix Rache, relatează un episod amuzant cu liderii PSD, care veniseră la Conferința de alegeri de la Brăila. Rache susține că aceștia au intrat pe la ghena sălii unde avea loc evenimentul, pentru că în față îi așteptau protestatarii. De asemenea, Rache susține că, în mod ciudat, pe Liviu Dragnea l-a apucat durerea de spate exact când avea termen la ICCJ și vizită de efectuat la Brăila.

”Pe Liviu Dragnea l-au luat problemele cu spatele fix când trebuia sa mearga duminica la Brăila și luni la Tribunal. După o anumită vârstă, problemele cu spatele sunt o scuza ca sa nu mai faci treburile care îți displac. Dragnea avea demult probleme cu coloana – cam de când era servitorul lui Basescu sau de când alerga cu sorici dupa Coldea și Koveshi.

Adevarata problema cu spatele o sa fie când nu mai are „spate” in Justiție. Dacă ii dadea dosarul Adinei Florea, avea spatele asigurat.

Au nimerit Brăila oameni cu probleme de sănătate mai grave decât Dragnea, a nimerit orbul Brăila. La cat de popular este, preconizez ca problemele lui cu spatele se vor înrăutăți. Singurul loc in care n-o sa îl doară spatele e acasă sau pe șezlongurile din Brazilia…

La Brăila, delegatia de la București a intrat prin spate, pe la ghena sălii unde trebuia sa se țină întâlnirea. Scria gunoaie și au zis ca e rezervat, au crezut ca e intrarea pentru VIP-uri.

După scurt timp, au tulit-o toți, in frunte cu Codrin Ștefănescu și au lăsat-o, ca niste domni, pe Rovana Plumb, la inaintare, sa țină conferința de presa.

Dragnea fuge de locurile in care este fluierat. Nu-i plac fluieraturile. Îi place sa audă ca a făcut autostrăzi, cum mintea săptămâna asta.

Codrin Ștefănescu a fugit de la Brăila la București, cu mașina, mai repede decât pe autostrada. Când fugi de oameni si kilometri trec mai ușor. S-a dus sa ii spună lui Dragnea la spital: „Sefu’, aveți o înjuratura pe umăr!”, scrie Felix Rache.

sursa stiripesurse.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.