Continutul Principal

Felix Rache (Pro România), după ce Dragnea i-a propus lui Manda dă-i fie naş: ‘Noi suntem adevăraţii naşi ai lui Liviu Dragnea’

Data: 14 aprilie 2019

Felix Rache

Fostul jurnalist Felix Rache, fost consilier al premierului Mihai Tudose, face declaraţii războinice la adresa PSD, în ziua în care Pro România şi-a prezentat candidaţii pentru alegerile europarlamentare. Rache afirmă că partidul condus de Ponta trebuie să ia locurile PSD din Parlamentul European, menţionând ca exemple negative eurodeputatele Gabriela Zoană şi Maria Grapini.

„Pro Romania vrea sa aduca in Romania banii europeni! Noi vrem sa facem autostrazi si spitale din fondurile europene, cum fac astazi, pe ici pe colo, doar cativa primari destepti.

Pe listele Pro Romania sunt oameni care vor sa aduca bani, nu sa fure banii europeni.

Trebuie sa le luam locurile din Parlamentul European lui Zoana si Grapini, care nu fac altceva decat sa se ratoiasca la UE pe acolo.

Noi vrem sa aducem banii europeni, aprozarele lui Dragnea nu tin loc de autostrazi. Oare de ce nu mai sunt rosiile din Europa bune? Pentru ca acum europenii arunca tintit cu rosii in Liviu Dragnea. Doar in fiecare HG și OUG se afla un interes al lui Liviu Dragnea.

România merita mai mult! Merita patrioți in Parlamentul European, care sa vorbească mai mult decât limba romană. Tot spun cei de la PSD ca străinii conduc România… Si PSD e condus astăzi de străini: de peremisti și pedeliști.

Liviu Dragnea nu trebuia sa il intrebe pe sotul Olgutei daca vrea sa le fie nas, noi suntem adevaratii nasi ai lui Liviu Dragnea”, scrie Felix Rache pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.