Continutul Principal

Felix Rache (PRO România), fost consilier al premierului Tudose: ‘Greu de găsit un loc în România în care Dragnea să aibă linişte când trece strada’

Data: 2 martie 2019

Fostul jurnalist Felix Rache, fost consilier al premierului Mihai Tudose, reacţionează la atacul lansat de Liviu Dragnea la adresa Pro România. După ce liderul PSD a avut parte de contestatari şi în Caraş-Severin, Rache recurge la o serie de remarci sarcastice.

„Liviu Dragnea si-a făcut curaj sa iasă din bârlog, ca sa ajungă prin organizațiile unde credea ca n-o sa fie fluierat. Doar ca l-a fluierat cineva pana și la Madrid.

Probabil de asta ii place in Brazilia: pe plaja lumea fluiera după fete, nu după bărbați.

Greu de găsit un loc in România in care Dragnea sa aibă liniște când trece strada. Poate doar dacă îl trece Irina, oamenii sunt mai îngăduitori. Ce poti sa zici când vezi o tânăra ca ajuta un bătrânel sa traverseze.

Daca ar primi un ban pentru fiecare fluierătura, Dragnea ar fi cel mai bogat om din țara.

In orice caz, nu exista primar in România care sa vrea sa stea pe afișe cu Dragnea și Dancila. Pierde primăria și dintr- un singur tur, nu mai e nevoie de doua tururi de scrutin.

Astazi, l-a Reșița, l-a întâmpinat lumea cu rahat, iar el s-a suparat. Frumos era sa spună multumesc si ca îl mănâncă mai târziu”, scrie Felix Rache pe Facebook.

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.