Continutul Principal

Felix Rache: PSD se pregătește să fie condus de mama lui Bulă și baronii sunt fericiți

Data: 9 iunie 2019

Strategul pe comunicare al Pro România, Felix Rache, lider al filialei județene Buzău, spune că PSD se pregătește să fie condus de ‘mama lui Bulă’ și că ‘baronii’ partidului sunt fericiți.

„Zilele acestea o sa tot cititi de sprijinul pe care filialele judetene ale PSD il acorda Vioricai Dancila. E acelasi film, numai ca s-a schimbat actorul. Nu il mai sustin pe Dragnea, o sustin pe Viorica. Sunt ultimele scene ale unul partid rupt de realitate, care se pregateste sa fie condus de mama lui Bula.

De la placute la bancuri, de la hotie la prostie, asta se voteaza in Congresul PSD.

Pe nimeni din PSD nu intereseaza ca romanii fac haz de capacitatile intelectuale ale Vioricai Dancila. Este chiar o competitie intre baroni sa o tina pe Viorica, pentru ca a sosit, in sfarsit, timpul sa citeasca de pe foaie ce o sa ii scrie ei. Asta e marea reforma din PSD!

Nu conteaza ca Viorica Dancila a castigat finala iUmor de la Antena, nu conteaza ca ea crede ca Irakul si Iranul sunt in UE, nu conteaza ca limba romana e o limba straina, nu conteaza ca ne facem de ras la toate intalnirile internationale, tot ce conteaza este ca e prostul nostru. E al partidului. Nu mai este doar al lui Dragnea. Au si baronii acces la el!

Prostia nu salveaza Romania! Si nici PSD!

De vreme ce in Ucraina un actor de comedie a castigat presedintia, cred ca la asta de gandesc si pesedistii. Au si ei o actrita. De tragedie, insa!”, a scris Felix Rache pe Facebook.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.