Continutul Principal

Fosta prietenă la cataramă a Luminiței Jivan, președintele OFSD Reșița, Elena Borchescu, a semnat cu PRO România!

Data: 8 decembrie 2018

Așa cum era de așteptat, o serie de colegi și colaboratori ai fostului președinte PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, l-au urmat pe parlamentar în urma deciziei acestuia de a întregi rândurile partidului condus de Victor Ponta, PRO România. Cu siguranță, odată cu plecarea fostului lider OFSD Reșița, Elena Borchescu și a altor 7 membre, ușa PRO-ului va mai fi deschisă în viitor și de alți membri, cei care până mai ieri slujeau „dezinteresați” social-democrația, de-a valma personalități ale administrației sau personulități politice.

„Chiar ieri, 7 decembrie 2018, au semnat adeziuni la PRO România Caraș-Severin, fosta președintă a OFSD Reșița, doamna Elena Borchescu și fostele vicepreședinte ale OFSD Reșița : Anca Bircea, Luminița Țepeneu și Dana Ursu.

Alte 7 foste membre PSD, respectiv membre în Biroul de conducere al OFSD Reșița au semnat adeziuni la PRO România Caraș-Severin. În zilele și săptămânile următoare, se vor înscrie în PRO România – filiala Caraș-Severin, mulți alții din cei nemulțumiți de drumul greșit pe care Dragnea a înțeles să ducă partidul.

Valorile social-democrate nu se regăsesc în ceea ce a mai rămas din ce a fost odată PSD. În PSDragnea delictul de opinie e aspru sancționat, social-democrații sunt maziliți, marginalizați, Statutul nu este respectat, atitudinile totalitare ale vremelnicului Dragnea sunt duse la extrem, politica pumnului în gură s-a dovedit a fi păguboasă iar dialogul cu oamenii e cel mult basm”, a declarat deputatul Mocioalcă.

„Ce vom spune oamenilor care ne reproșează structurarea partidului doar ca un instrument de exercitare a puterii? Dar când vom fi întrebați de ce nu se regăsesc printre prioritățile unui partid care se vrea de stânga dar a uitat de oameni, de promisiuni de onorat, de mult fluturata „clasă de mijloc” ș.a.m.d. Ruptura între PSDragnea și oameni s-a adâncit, circul, mascaradele au înlocuit dialogul constructiv și nu e bine. Apelul repetat la sinceritate și responsabilitate e ignorat și de aceea am ajuns să spunem DESTUL! Ne interesează agenda românilor, găsirea soluțiilor la problemele cu care aceștia se confruntă, viitorul copiilor noștri, al României.

CU Dumnezeu alături, mergem pe calea grea dar corectă, Pro România !”, a ținut să transmită reprezentanților presei, Elena Borchescu, cel mai probabil un lider important în viitoarea construcție a Organizației de Femei PRO România din Caraș-Severin și … să nu uităm, cea care a fost, până de curând, una dintre cele mai apropiate social-democrate al prognozatului lider al organizației PSD Caraș-Severin, deputatul Luminița Jivan.

Sergiu TABAN

Sursa reper24.ro

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.