Continutul Principal

Gabriel Ispas despre CLANURILE din București: Ce a ieșit la iveală în pandemie

Data: 8 septembrie 2020

Gabriel Ispas, candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4, a vorbit la interviurile DC News despre infracționalitatea din Capitală.

Candidatul Pro România la Primăria Sectorului 4, Gabriel Ispas, a afirmat că, în București, infracționalitatea a crescut, după ce persoanele care operau în străinătate s-au întors acasă, în pandemie.

Gabriel Ispas ridică astfel problema faptului că toate clanurile pot pune în discuție administrația publică și statul. Banii făcuți nu sunt transparenți, iar interlopii folosesc mecanisme care nu sunt știute de toți cetățenii, spune Ispas.

„Eu constat, în București în primul rând, în special în Sector 2, Sectorul 5, Sectorul 6, că infracționalitatea a crescut. Foarte mulți dintre cei care operau în străinătate până în pandemie s-au întors acasă, în pandemie. Toate statisticile arată că această lume pestriță, interlopă, clanurile, pot pune în discuție ființa administrației publice și ființa statului pentru că ei beneficiază de bani care nu sunt transparenți, de mecanisme care nu sunt văzute de orice om care merge pe stradă”, a afirmat Gabriel Ispas la interviurile DC News.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *.
Comentariul va fi reținut pentru moderare.

Câmpul este obligatoriu.
Câmpul este obligatoriu.
Adresa de e-mail este incorectă.

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.

ABONEAZĂ-TE LA NOUTĂȚILE PRO ROMÂNIA

Prețuim și respectăm datele cu caracter personal. Pentru mai multe informații, citește Politica de confidențialitate.